2777
2789

سهمیه پنج درصدی دارم و منطقه سه هستم با کنکوری که دادم روزانه قبول نشدم برحسب سابقه تحصیلی روزانه قبول شدم بنظرتون شانس قبولی یه رشته خوب دولتی یا پیام نور هست ترازمم بالا نبوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکنم اره 

بعضی استان‌ها بدون کنکور روزانه مجاز شده باشی در سابقه تحصیلی،قبولت میکنن

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

روزانه ۴ ۵ ساعت میخوندی دیونه میتونستی پرستاری دولتی بیاری

رشتم انسانیه 

ولی اره واقعا نخوندم میتونم بشینم بخونم برای سال بعد چیز خوبی بیارم یا نه با همینا یه چیزی برم؟

ترازم ۳۸۰۰ و رتبم بالا بود خوب نبود کلاااا شرایط خوندن رو نداشتم امسال خیلی حال روحیم بدبود انسانی ه ...

پیام نور میاری 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 
بوشهر داره من میخوام که بوشهر برم بنظرت چی میتونم بیارم

وقتی دفترچه انتخاب رشته بیاد،لیست دانشگاه‌ها و همه چی معلوم میشه 😁 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

🥲🥲دعا کنید برام بتونم یه چیز خوبی بیارم برم🥲

آره از طریق سوابق میتونی روزانه قبول بشی ولی باید خیلی از شهرها و بزنی

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

میخام تو منطقع خودم باشه بوشهر باشه

وقتی که دفترچه ها اومد کد رشته هارو نگاه کن تونستی شهرهای نزدیک رو هم بزن

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂