2777
2789

افغانستانی الاصل

که با سیگار و یه لباس داغون که معلوم نیست کدوم  خزی برات دوخته وارد فرش قرمز میشی....
تو جشنواره کن اونطور آبرو ریزی کرد و به عنوان نماینده خانم از طرف کشور ما نه افغانستان هر چند که اصلا نباید حضور پیدا می کرد چون جایزه رو شوهرش گرقته بود و دعوتش نکرده بودن برای مهمونای خارج از عرف اون جشنواره مجبور به پرداخت چند میلیاردی شدیم 

با تموم اینا کار ندارم حتی وقتی پیراهن  شب زفاف عروسیش و استوری می کنه میگم عیبی نداره خب شوق و ذوق داشته 

اما وقتی تو به عنوان یه بازیگر و الگو یچیز غلطی و فرهنگ سازی میکنی ...اونجا نمیتونم ساکت باشم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا ب اندازه ی اینم💩ارزش ندارن واس من

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

فتو هاش با نوید وحشتناک بود شلوار پلنگی با پالتو گاوی  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

اون عکسش که تو جشنواره با نوید دارن ل ب میگیرن خدایی ضایع بود اونو دیدم واقعا خجالت کشیدم ابهت ایرانو میارن پایین با این کاراشون 

مگه خونه نداری که تو جشنواره داری احساساتو نشون میدی 

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 
حالا سیگاره دیگه ، همه بازیگرا سیگاری هستن ، کلا بازیگرا ی جور خاصی هستن خیلی تو قید و بند نیستن چون ...

گلم یجور میگی حالا یه سیگاره دیگه انگار کم چیزیه! اینا الگو میشن برا طرفداراشون که اکثرا جوونا 

عزیزم مشکل شماس که از کسی که نمیشناسی الکو برداری میکنی

کسی به ما بهکار نیست میتونه هرجوری زندگی کنه به من و تو چه

مخالف جهالت! دانشجوی پزشکی هستم اگه میتونم کمکتون کنم حتما بهم بگید.
عزیزم مشکل شماس که از کسی که نمیشناسی الکو برداری میکنیکسی به ما بهکار نیست میتونه هرجوری زندگی کنه ...

گلم این الگو من نیست ولی میتونه الگوی هخلی از جوونا باشه آره من کنشگرم و مردم و جامعه ام برام مهمه 

2810