2777
2789

بیا شب بریم بیرون

منم یه کاری داشتم گفتم سعی میکنم اونو اوکی کنم بهت خبر بدم

بعد به خاطر اون کارمو سریع تموم کردم باهاش تماس گرفتم جواب نداد تا الانم هیچ پیام یا تماسی نگرفت

بلایی هم سرش نیومده یکم پیش تو اینستا پست گذاشت

این بی ادبی محسوب میشه یا نه؟

بله خیلی بی ادبیه 

من بودم زرتی قطع رابطه میکردم 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله خیلی بی ادبیه من بودم زرتی قطع رابطه میکردم

اصلا انتظار نداشتم بیاد بریک مثلا

ولی انتظار داشتم تماس بگیره یا پیام بده بگه امشب نشد

من به خاطرش کارمو سریع کردم و یکی از برنامه هام رو کنسل کردم

جواب ندم بهش؟ یا بگم از رفتارت خوشم نیومد؟

ن ببین مثلا اگه چسی اومد بگو اهااا باشه به سلامتی و این حرفا ی جوری رفتار کن انگار مهم نیس ولی اون حرفو نزن میگه حسودی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ن ببین مثلا اگه چسی اومد بگو اهااا باشه به سلامتی و این حرفا ی جوری رفتار کن انگار مهم نیس ولی اون ح ...

باشه پس

اگرم بگه بریم میگم یه مدت سرم شلوغه نمیتونم بمونه برای یه موعد دیگه

باشه پساگرم بگه بریم میگم یه مدت سرم شلوغه نمیتونم بمونه برای یه موعد دیگه

اره خوبه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است