بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
سلام مریم جان خوبین میتونم بپرسم دخترتون همزمان چه رشته هایی و کدوم دانشگاهها میخونن؟ نمیدونستم همز ...
سلام عزیزم یکی دولتی و یکی آزاد ، متأسفانه هر دوتا هم رشته های سخت و سنگینه ، نمیدونم چطوری میخواد از پسشون بربیاد ، مشاور هم اصلأ توصیه نمیکرد ولی خودش دوست داره ، حالا خودش هم مونده اگه امتحانات یا کلاسا کنتاکت داشته باشه میخواد چیکار کنه ، ببینیم به امید خدا اگه شد که هیچ وگرنه شهریه دانشگاه آزاد سوخت میشه دیگه ، شرایطش رو نمیدونم ولی فکر کنم آزاد با سوابق تحصیلیه و باید خیلی نمرات بالا باشه ، کلأ هیچ کی توصیه نمیکنه تحصیل همزمان رو ولی از اونجایی که ما علاقه داریم به پول هدر دادن 🤦♀️ گفتیم بذار بره تجربه کنه.
من ۴ ساله هایلو T19دارم به شدت راضی ام اصلا کیفیتش پایین نیومده
یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل سایه تاریک زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد . و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....