2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین علاقت چی میگهمزیت و معایب هر کدومو در بیارنهایت بهت تبریک میگماز کی شروع کردی خوندن؟

ممنون 

مرسی عزیزم از تابستون سالی که ورودی دوازدهم بودم تقریبا میشه گفت بصورت جدی شروع کردم و حالا چندان رتبه ی خوبیم نیاوردم بهتره این سوالو از کسی که حداکثر 3000و خوردی آورده بپرسین هعییپ

نمدانم
اول فیزیو همه شهر ها رو بزن بعد بینایی‌سنجی یا دام پزشکی میاری اینا اگه میخوای قبل همه اینا میتونی پ ...

عزیزم همه ی اینایی که گفتین قطعا رتبه ای بهتر از 7000 میخوان حداکثر با هول و هوش 5000بشه این رشته هارو آورد ولی درهرصورت ممنون🍓

نمدانم
عزیزم همه ی اینایی که گفتین قطعا رتبه ای بهتر از 7000 میخوان حداکثر با هول و هوش 5000بشه این رشته ها ...

نه اتفاقا عزیزم 

امسال ظرفیت  پزشکی تعهدی ها زیاده تا ۴ هزار میرن 

پارسال با ۶۰۰۰ تونستن فیزیو بیارن 

اول پرستاری ها رو نزنی ها 

اول فیزیو بزن بعد بینایی‌سنجی خیلی این دو تا رشته عالین ، نه زحمت زیادی داره ، درامد هم معقول