من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خسرو و زنش بد به انیس کردن اما پرویز یکم زیرابش زد بیچاره مینا و بهاره دارن تو این آتیش میسوزن
این خسرو با این که مثلا منفیه ولی راستش من بگ وقتهایی ازش خندم میگیره یعنی مثلا دقت کرده باشی بتنهایی که به کسی مشکوک میشه یک کم حالت صورتش خنده دار میشه.
دریا خیلی نامرده باز اسکندر یکم ناراحت بود اما شاید هر کس دیگه هم بود بخاطر پیشرفت این کار میکرد
حالا فهمیدماین قریاهم چرا این قدر دیر ازدواج کرده بعد با پایین تر از خودش چون بچه دار نمیشهکلا دوتا خواهر هردو مشکل دارند یکی فلجه یکی هم بچه دار نمیشه.
[QUOTE=367573735]دریا خیلی نامرده باز اسکندر یکم ناراحت بود اما شاید هر کس دیگه هم بود بخاطر پیشرفت این کار میکرد[/QUOTEحتما ثریا از حسودیش یک کاری می کنه که بچه طلا بیافته.راستی چرا موسیقی متن سریال بعضی جاهاش شبیه موسیقی متن سریال دلدادگان.