2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22918 بازدید | 1648 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا آخرش چی بشه کم کم معلوم میشه دوست عزیز

الان اولش قبل شروع تیتراژباز نشون داد تو چادرهای هلال احمقند بعد طوبی به فخرالدین میگه میشه بری بیرون اونم میره بعد طوبی گریه میکنه درواقع همون چادرهایی هست که درواقع اون جایی هست که آنیه با برادرش میگه که فخرالدین ازش خواستگاری کرده احتمالا یک مسئله پیش اومده که میخواد ازش خواستگاری کنهبرای همینم طوبی ناراحته گریه میکنه.

امشب دویاره رفتند حرم بار اول فخرالدین کروات نزده بود تیپ طوبی هم ساوه بود اما باردوم با کروات زده بود طوبی هم آراایش داشت یعنی کلا بعد ازدواج گریم تعییر گرد دیگه یعنی مثلا ازدواج کرده.

حالا اینکه طوبی گزینش تغییر کرد با آرایش داشت حرم میگیم مثلا معنیش اینه که به خاطر اینکه دیگه دختر مجرد نیست با کروات رفتن فخرالدین معنیش چیه.

ولی چرا اون کوچه ها که مثلا نی رفتند پیاده‌روی عین خرابه بود درواقع انکار مثل کوچه عراق تو زمان امام حسین وکلا سریال های تاریخی مثل مختار نامه بودچوم عراقی درسته خیلی حالا شاید کشور میسرفته ای نبود ولی دیگه این قدر داغونم به نظرم نبود والبتهیک مقدار همون کوچه هو خم حالت تله تئاتری داشت.

الان اولش قبل شروع تیتراژباز نشون داد تو چادرهای هلال احمقند بعد طوبی به فخرالدین میگه میشه بری بیرو ...

بله دقیقا درسته حالا سر چی داره تن به ازدواج دوم میده نامعلوم هست البته بخواند ازدواج دوم نشون بدند تو فیلم بدآموزی داره و روحیات آنیه جوری نیست که هوو شدن قبول کنه قبلا هم زندگیش خراب کرد طلاق گرفت

بعدم خواهر فخرالدین چه راحت با ازدواج این دوتا کنار اومد چون قبلش خیلی ماراحت بود که فخرالدین آنیهرا ...

یکم دفعه پیش مقاومت کرد و خوب انتخاب برادرش بود تو اینستاگرام اتفاقا پست کرد من تمام تلاشم کردم اما دل فخرالدین با طوبی بود