2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22899 بازدید | 1642 پست
من ندیدم چه جالب پس خیلی تغییر دادن

سلام .البته یه چیزیم هست توی عکسهای جدید سریال تو حیاط زنها که طوبی وخواهران وسیمین وخواهران فخرالدین وچند نفر دیگه با ترس به آسمون نکاه می‌کنند بع م تو یک عکس دیگه از پشت‌صحنه تو مرده آبی تو جاده یا یک جا مثل بیابون طوبی وخواهر شورش وسیما وفخرالدین درحال رفتن هستند یک جاهایی هم تو چادرند که فخرالدین داره سیگار میکشه فکر کنم احتمالا بعد اینکه صدام چندتا از شهرهای خودشونرا بمباران میکنه حتما خونه وکارخونه بمباران میشه واینا تم آواره میشند شایدم پیاده روی اربعین بوده تو لیابوگها.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ندیدم چه جالب پس خیلی تغییر دادن

البته گفتم من کاملش را ندیدم در حد یه چهار دقیقه والبته اینکه اونم تو داستان اصلیش گفته که با یک تاجر عراقی ازدواج میکنه یعنی احتمالا پولدار بوده منتها شاید بعدا نمی دونم وضعشون بد بشه البته خونه زندگیش فقیرانه نبودا نثلا مبل واینا داشتند ولی خیلی لخ نظرم پولدار نیومد البته باید تا آخر مستند را ببینم بد ببینم واقعا چطور بوده.