2777
2789
عنوان

چجوری شوهرتون پسندیدتون

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 22 پست
چه دروغی . ببین ب طرف گفتم شوهرت اگه اذیتت می‌کنه قهر می‌کنه محلش نده سرررد باش گفت خیانت میترسم کن ...

عروس بزرگه خیلی اشغاله هر چی بگم کم گفتم اونقد بده که ازشون دوری میکنیم مثلا بچه کوچیکشون فکر کنم ۱۰ یا ۱۱ سالش باشه  اصلا ندیدمش 😑😑😑

خیلی قشنگ همه حواسش به من بود 

مخصوصا تو عروسی همین عروسمون و داداشم 

من خیلی خسته بودم و مدام خوابم میگرفت رفتم تو یه اتاقی دراز کشیدم ( پسر خواهرش اومد تو اتاق ازم پرسید خوبی چیزی نمیخوای ) همون موقه شوهرم که فقط ۱۷ سال داشت اومد داخل پسر خواهرشو کتک زد *

برا همین همه با ازدواج منو همسرم مخالف بودن 😂😂

زیبایی من ندارم ولی خب اون موقه همزمان پسر خواهرش و پسر برادرشم منو خواسته بودن 

که اختلاف زیاد شد 

از این نگاه ها زیاد بود چقد سر من دعوا کردن اشغالا😑

اخرشم اون دوتا ازدواج اجباری کردن و الان با  چندتا بچه جدا شدن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
عروس بزرگه خیلی اشغاله هر چی بگم کم گفتم اونقد بده که ازشون دوری میکنیم مثلا بچه کوچیکشون فکر کنم ۱۰ ...

اوههه چ بد شوهرت چند سال ازت بزرگترها 

زن داداشت خب اکه بده ب داداشت بفهمون

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوههه چ بد شوهرت چند سال ازت بزرگترها زن داداشت خب اکه بده ب داداشت بفهمون

من ۷۱/۱۲    همسرم ۶۹/۷       اسفند   و مهر 

داداشم بی غیرت شده

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
من ۷۱/۱۲ همسرم ۶۹/۷ اسفند و مهر داداشم بی غیرت شده

اوه.  ول کن پی اصلا رفت و آمد نکن

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
اوه. ول کن پی اصلا رفت و آمد نکن

خیلی وقته قیچشون کردم 

تو زندگیم یه خواهر دارم و یه داداش 

و همسرم  همین

خیلی وقته قیچشون کردم تو زندگیم یه خواهر دارم و یه داداش و همسرم همین

همسرت باهات خوبه ؟

همسرت باهات خوبه ؟

اره عزیزم مگه بجز من کسی رو تو زندگی داره که بخواد درکش کنه و کنار بیاد و کنارش باشه حتی خودشم به زبون میاره

از یه طرف  بخاطر حرفای بیخود و تهمتای خانوادش  به من و بد حرف زدنشو با همههه کات کرده 

مشکلاتی هست ولی داریم تلاش میکنیم برطرف بشه