2777
2789
عنوان

برخورد با مادرشوهر و بلد نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 21 پست
من مادر ندارم آنقدر دلم میشکنه از رفتارش

ربطی نداره انقد اینطور فک نکن هیچکس نمیتونه جای مادرتو برات زره ای پر کنه یا هرچی توبو نداشته باش این زمانی فهمیدم ک تو غربت دارم زندگی میکنم روزای سخت گذروندم دریغ از درک شدن یا هرچی هی چقت دوس ندارم کسی جای خواهرم یا مادرم یا هرچی ی مرحمت کنه واقعا بد میشه نمیتونن جاش احترام خودتو جمع کن انقد زود ناراحت نشو بلکه فاصلغ بگیر ازشون و خودت به روشون بگو این کار درستی نبوده وقتی مهمون داری دعوتمون نکن لطفا 

خیلی باسیاست تو ظاهر نشون میده که برام مهم نیست رفت و آمدتون

بهتر خودت راحت میشی که نری من که قطع رابطه کردم پنج ساله در صلح و ارامش زندگی میکنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر خودت راحت میشی که نری من که قطع رابطه کردم پنج ساله در صلح و ارامش زندگی میکنم

من و شوهرم هیج مشکلی نداریم خداروشکر همش سر بی‌فرهنگی و موزی بازی مادرش اذیت میشم همسرمم میگه درست نیست رفتارش

من و شوهرم هیج مشکلی نداریم خداروشکر همش سر بی‌فرهنگی و موزی بازی مادرش اذیت میشم همسرمم میگه درست ن ...

حداقل تا مدتی اصلا نرید خونش اون از اینکه برید و بهتون بی احترامی کنه لذت میبره و احساس قدرت میکنه بذار بدونه که بهش احتیاج ندارید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی