2777
2789
عنوان

در مقابلش بی عزت نفسم

197 بازدید | 26 پست

من فقط در مقابل اونی که دوسش دارم خیلی بی عزت نفسم

اجازه میدم بوسم کنه و بوسش میکنم و همدیگه رو بغل میکنیم

بهشم میگم نا محرمی ولی باز عزت نفس ندارم

چکار کنم؟؟؟؟؟

قبل اینکه ببینمش میگم این آخرین باره ولی باز تکرار میکنم

چند وقت همو میشناسید؟

من یه پسری اگه خودم راضی نباشم دستش به دستم بخوره میکشم هر کی میخواد باشه حالا

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نریزید سرم توروخدا 

اسی حس بد بهت دست نمیده که ی پسر حالا در آینده قراره شوهرت بشه ولی خب محرم نیستی که وای نمیدونم من چرا چندشم میشه بخدا 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

عزیزم هیچ پسری که دوست پسره احترام حالیش نیست فقط میخوان یک اسباب بازی داشته باشن و بعد بگن من لیاقت تورو ندارم و سناریو همیشه و برا اینکه طرف تن به خواستشون بده عزت نفسشو میشکنن مثلا میگن من مردم بقیه لاشین درحالی که خودش لاشی ترینه

7 ماه دوسش دارم

۷ ماه کمه

خب دوسش داشته باشی

خلاصه میگم حواست به خودت احساساتت باشه مراقبشون باش وگرنه خدایی نکرده بد آسیب میبینی

عزیزم هیچ پسری که دوست پسره احترام حالیش نیست فقط میخوان یک اسباب بازی داشته باشن و بعد بگن من لیاقت ...

دقیقا

نریزید سرم توروخدا اسی حس بد بهت دست نمیده که ی پسر حالا در آینده قراره شوهرت بشه ولی خب محرم نیستی ...

بحث چندش شدن و اینا نیست

وقتی چیزی تهش مشخص نباشه رعایت نکردن بعضی چیزا میتونه به روح روان و جسم شما خیلی آسیب بزنه