2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری، بهم خوردن تاریخ پریودی، تعیین تاریخ تخمگذاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 69 پست
من ٦ماه اقدام كردم تازه دكتر رفتم ميگه تنبلي تخمدان داري

من که تازه فکر می کردم هر وقت بخوام میشه. می خواستم اردیبهشتی باشه. الان می گم عجب اشتباهی کردم. تازه امروزم فهمیدم جاریم بارداره

من که تازه فکر می کردم هر وقت بخوام میشه. می خواستم اردیبهشتی باشه. الان می گم عجب اشتباهی کردم. تاز ...

منم دوست داشتم متولد نيمه اول باشه

ولي انگار نميشه برنامه ريزي كرد

به من گفت همه چيز نرماله

بعد يه دفعه گفت تخمك نداري😞😞😞😞انقدرحالمو گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خنده دار ديروز حالم ديدني بود انقدر گريه كردم حالم بد بود😵😵😵😵

عزیزم. می دونم خیلی انتظار بدیه. دو ماه پیش من اقدام کرده بودم. یه کمر دردی گرفته بودم که نگو. راستی راستی فکر می کردم باردارم. اینقدر درد شییرینی بود. اما نشد. ماه پیشم 5 روز عقب انداختم. گفتم هستم. بی بی گفت نیستی . پری اومد. سخته ولی با استرس سخت ترم میشه. 

خوب با دارو حل میشه. توکلت به خدا باشه. چند سالته؟ چند وقته ازدواج کردی؟

توكل به خدا

٢٦سالمه

آخه اصلا فكرشونميكردم بهم إينو بگه 

از ديروز فقط تو اينترنت ميگردم دنبال راه حل

عزیزم. می دونم خیلی انتظار بدیه. دو ماه پیش من اقدام کرده بودم. یه کمر دردی گرفته بودم که نگو. راستی ...

من خودم اين دفعه ٨روز عقب انداختم ولي

پريودشدم 

ولي از همون اول تحت نظربودن بهتر

توكل به خدا ٢٦سالمه آخه اصلا فكرشونميكردم بهم إينو بگه  از ديروز فقط تو اينترنت ميگردم دنبال ...

عزیزم. نگران نباش. من 33 سالمه. 5 ساله ازدواج کردم. شما تا یه سال وقت داری. تو رو خدا ناراحت نباش. اول خدا. بعدم خدا.

راستی من چند وقت پیش مورد تنبلی تخمدان سرچ کردم. فکر کنم پیاز درمانی خوبه. یه سرچی بزن عزیزم

عزیزم. نگران نباش. من 33 سالمه. 5 ساله ازدواج کردم. شما تا یه سال وقت داری. تو رو خدا ناراحت نباش. ا ...

مرسي عزيزم

من به خاطر خودم نگران نيستم

شوهرم ميميره براي بچه

آره اتفاقا تو سرچ هايي كه كردم ديدم

يعني درسته!!!

چرا اینطوری میشه؟

میگن دلیل خاصی نداره مشخص نیس دلیلش .خیلیا اینطور شدن مخصوصا تو بارداری اول ولی متوجه نشدن خودشون وفقط فک کردن پریودشون دیرشده 

ولی خب من چون پریودم منظم  بود و تواقدام بودم زود با بی بی و آز فهمبدم

خدایا خانواده ی چهارنفره مو ازبدی حفظ کن...