2777
2789
عنوان

بچها پارتنرم واقعا معمولللللللللیههههه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازاولای امسال رژیمم و ورزش میکنم ولی لنتییی هی ولللل میکنممممم🥲😐اماااااان از تنبلی

موفق باشی عزیزمم به نتیجش فکرکن و اینکه چقد زود میگذره 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
والا شوهر خودم تو دوران دوستی ۸۷ کیلو بود.الان ماشاالله ۱۰۵ کیلو شده.البته قدش بلندهاما من موقه دوست ...

ماشالله خوب اضاف کرده علتش چیه مردا چاق میشند

خدا بهتون برکت بده چه طوری یه دعفه خونه و ماشین گرفتید

کاربری دست دونفره ))
ماشالله خوب اضاف کرده علتش چیه مردا چاق میشندخدا بهتون برکت بده چه طوری یه دعفه خونه و ماشین گرفتید

نمیدونم والا.الان ک عکسای زمان دوستیمونو میبینم انقدر تعجب میکنم چجور یهو ترکید🤣حالا خودم زمان دوستی ۶۴ کیلو بودم بعد ازدواج ۶۰ شدم

ممنون عزیزم.شوهرم خیلی مرد پر تلاشیه.خدا هم یه دخمل پر روزی بهمون داد بعده به دنیا اومدنش زندگیمون کلا چرخید الحمدلله

اگه ظاهرش بالای 50 درصد به دلت ننشسته و برات تحریک کننده نیست کار اشتباهی داری با زندگی خودت و اون آقا میکنی 

یه چیزایی رو میشه تغییر داد ولی تا اون دو شرط بالا رو نداشته برات عقد نکن

نمیدونم والا.الان ک عکسای زمان دوستیمونو میبینم انقدر تعجب میکنم چجور یهو ترکید🤣حالا خودم زمان دوست ...

کاش شوهر ماهم بترکه

خدارشکر عزیزم

خدا به زندگیتون برکت بده منم دعا کن

کاربری دست دونفره ))
2810