2777
2789
چون بعضی وقتا با حجم خون بالا ی دفعه پریود میشم بعضی وقتا فقط لکه و در هر دو صورت متاسفانه من حساسم ...

شاغلید؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا اون دفعه شدید بود از اولش 🫣زیاد پیش اومده وسط کلاس یبارم وسط امتحان شدم حتی به شلوار هم نمیخ ...

پس تو حساس نیستی رو این قضیه 

من همه چیز و سخت میکنم 

همه چیز و سخت میگیرم 

مامانم همیشه میگه همه چیز برای تو مشکله

وا مگه چ برندی میخرید ک صدا میده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ربطی به برند نداره بعضی موقع ها که نمیدونم بد گذاشتم یا چی صدا میده البته خیلی کمه فقط خودم دقت کنم میشنوم ولی خب 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آخ گفتی نوار بهداشتی ک تماما دردسره فک کن من از خونم بدم میاد قبل پریودمم میرم استقبال

اه خیلی بدم میاد گرمم میشه حس میکنم ی چیزی اونجا اضافه ست🤣

تو دیگه خیلی سخت میگیری خون خودته دیگه 😅

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...
اره بازاریابم مستقیم تو خیابون کار میکنم

پس مجبوری استفاده کنی 

ولی همون پد روزانه رو بذار ،نوار بهداشتی هم همراهت باشه که سریع بتونی عوض کنی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
پس تو حساس نیستی رو این قضیه من همه چیز و سخت میکنم همه چیز و سخت میگیرم مامانم همیشه میگه همه چیز ب ...

سخت نگیر بابا

مدرسه شور‌ت اضافه باید برد برای همچین مواقعی ولی من نمیبردم مجبور بودم رو همون نوار بزارم البته سریع خشک میشد به شلوار پس نمیداد میومدم خونه عوض میکردم همه چیو

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خب شاید لکه کم زده بهت ولی اگه خون بخوره بهت تو هم بدت میاد نمیدونی من چی میکشممممممم

بعدشم همون اول اومدنشو حس میکنی دیگه سریع میری نوار میزاری

استرسم اصلا نداشته باش خوب نیست

حالا از این به بعد هم پد روزانه بزار وقتی حس کردی شدی برو نوار بزار

پد روزانه تافته جذبش خوبه سریع پس نمیده

پس مجبوری استفاده کنی ولی همون پد روزانه رو بذار ،نوار بهداشتی هم همراهت باشه که سریع بتونی عوض کنی

ن ک خیلی سرویس بهداشتی م گذاشتن تو شهر 

برا بیرون ک مجبورم آماده آماده باشم ولی برا تو خونه حتما پد میگیرم 

ممنون