2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعععی من کله سرمایه زندگیمو تقدیمش کردم خونه خرید ب اسم خودش الان هیچی ندارم عین چی هم پشیمونم 

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 
منم ميخوام مخشو بزنم نصفشو بنامم بزنه😆

افرین اگه جواب نگرفتی کوتاه نیا ،ایشالله موفق شی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بستگی به طرفت داره.من هیچوقت با شوهرم شدیک نمیشم.از بس سرم کلاه گذاشته☺

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

من حدود ۸ سال پیش ۴ میلیون طلا فروختم دادم بهش برای خونه. الان اگر همونها رو داشتم ۴۰ میلیون ارزش داشت. شوهرم میگه میخواستی ندی. یادش رفته تو طلافروشی از خوشحالی بندری میزد که چکش پاس میشه

آخه من شاغلم میخوام با وام خونه بخرم کلی میرم زیر بدهی دیگه خودم پولی نمیمونه برام شوهرم هم حقوقش میره چیزی نمیمونه من باید سختی بکشم تا اون بتونه وام بده حقوق خودم هم میره ماشین هم دارم باید بفروشم اما شوهرم اصلا آدم قدر شناسی نیست از طرفی کل حقوقش بابت کرایه خونه داره میره خودم ناراحتم میگم همون را بدیم قسط وام دلم نسوزه آخرش خونه مال خودمونه اما شوهرم اصلا قدرشناس کارهایی که میکنم نیست تازه طلبکار هم هست

افرین اگه جواب نگرفتی کوتاه نیا ،ایشالله موفق شی

والا اين همه سال كار ميكنيم واسه زندگيمون.بايد يه چيزي به ناممون باشه.من و خواهرم مخ بابامو زديم خدا بيامرز همه چيزو بنام مامانم كرد.بعدش زنگ زديم به داداشم گفتيم😊

عزیزم به هر حال شما شرایطتت خاصه. مستاجری خیلی سخته . ایشالاکه یه خونه خوب بخرید . ولی دو تا نکته رو در نظر بگیر. 

اول اینکه پولی که میذاری کمتر و یا حداقل به اندازه پول همسرت باشه. 

دوم اینکه سعی کن کل خونه رو به نام خودت بکنی( به بهونه وام و اینکه خونه باید بره در رهن بانک و... ) وگرنه حتما و قطعا نصفش رو به نام خودت کن. وگرنه به هیچ وجه این کار رو نکن.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
والا اين همه سال كار ميكنيم واسه زندگيمون.بايد يه چيزي به ناممون باشه.من و خواهرم مخ بابامو زديم خدا ...

خوب کاری کردین ،خدا رحمتش کنه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
2810