2777
2789
عنوان

کسی بوده تو ماهای اول خونریزی داشته باشه و بچه ش سقط نشده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 53 پست
اره باید نشون میدادم که برق رفتش نتونستن چاپ کنن برام و دکترمم رفت

عزیزم فقط برای دستشویی از جات بلند شو اصلا حرکت نکن از دستشویی فرنگی استفاده کن استراحت کامل داشته باش یکی رو بفرست بیمارستانی که دکترت کار میکنه و شرایط رو بهشون بگه شاید با دکترت تماس بگیرن و بگه باید چیکار بکنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بله من خونریزی شدید یعنی خیلی شدید داشتم ولی بچم سالم موند و به دنیا اومد و الان میخواد بره کل ...

منم تا اخر بارداری امپول و شیاف و قرص نیزوپرد استفاده میکردم دخترم مهد ۹۷ هست سال اینده باید اول بره بچه شما متولد کی هست ؟

منم تا اخر بارداری امپول و شیاف و قرص نیزوپرد استفاده میکردم دخترم مهد ۹۷ هست سال اینده باید اول بره ...

متولد اول فروردین ۹۷،عیدی بود برامون 

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
سلام بله من خونریزی شدید یعنی خیلی شدید داشتم ولی بچم سالم موند و به دنیا اومد و الان میخواد بره کل ...

نمیدونم چرا اینقد خودمو باختم...از ساعت ۵صبح که خون دیدم دارم گریه میکنم..نمیدونم چمه اصلا

نمیدونم چرا اینقد خودمو باختم...از ساعت ۵صبح که خون دیدم دارم گریه میکنم..نمیدونم چمه اصلا

میدونم عزیزم درکت میکنم من زار میزدم همه مردم تو خیابون نگام میکردن،تنها بودم خودم رانندگی کردم رفتم بیمارستان لخته هارو برداشته بودم که اگه سقط شده بود بدم پاتولوژی توی لیوان کاغذی توی کیفم بود ،پشت تلفن به شوهرم میگفتم بچم مرد گذاشتمش توی کیفم زجه میزدم،ولی سالم موند و دنیا اومد و بزرگ شد

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
تو واژنمه....هر وقت دستمال میکشم دستمال کثیف میشه زیاد تو شورتم نمیاد

قرمزه یعنی؟   درهرصورت هروقت احساس کردی بیشتراز قبله برو بیمارستان.... میگی تو سونو چیزی ندید یعنی چی؟ ساکو ندید یعنی؟

قرمزه یعنی؟ درهرصورت هروقت احساس کردی بیشتراز قبله برو بیمارستان.... میگی تو سونو چیزی ندید یعنی چ ...

اره نصفه شب قرمزه قرمز بود بعد کم کم قهوه ای شد

تو سونو هیچی ندید حتی ساک هم ندید

گفت قطعا بارداری ولی هنوز کوچیک مشخص نیس....حالا یا تو رحمه یا خارج رحمه

اره نصفه شب قرمزه قرمز بود بعد کم کم قهوه ای شدتو سونو هیچی ندید حتی ساک هم ندیدگفت قطعا بارداری ولی ...

توکل به خدا برات ایت الکرسی میخونم انشاالله خیره ....اگه نطفه سالمی نباشه و خودش سقط بشه خیلی خیلی بهتر از اینه که بعدا ناچار بشی بری بزور قرص و کورتاژ سقط کنی راضی باش ب رضای خدا انشاالله اگه سالمه که برات بمونه ❤️

2810