2777
2789
عنوان

برام مهمه نظرتون

180 بازدید | 32 پست

شوهرم هرجا که میریم مهمونی مهمونا زیاد باشن بلند میشه کمک میکنه بعضی وقتا خونه خودمونم که کمک میکرد متوجه میشدم مادرشوهرم بهش میگفت بلند نشو کار کن عادت میکنه زنت 

هر موقع کار داریم هیچ احدو ناصی بجز مامان بیچارم نمیاد کمکمون دلم میسوزه هرجا میریم بلند میشه کار کردن خونه مامانمم کمک میکنه اما مهمون زیاد ک میاد خونه مامانم  از جاش تکون نمیخوره بزنم به روش بنظزتون؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودشیرینی میکنه

خودشیرینی برای چی؟ بلند نمیشه یه بار مامانش اینارو مامانم مهمون کرد شوهرم بلند شد کمک کنه مادرشوهرم میخاس چشماشو دربیاره نمیدونم بخاطر حرف مادرشه یا چی

نه هیچی نگو 

کمک کردن خوبه درست ولی زوری که نی بعضی وقتا دوست نداره بلند بشه کار کنه نگی بهتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بیشتر ببینید
برای خودش کار نمی کنه برای مردم کار می کنه جنتلمنه؟ نه عزیزم خودشیرینه

از اول خوندم تازه منظورشو گرفتم

من برم بخوابم کم کم🚶‍♀️

“غرق شدگانیم؛ در اندیشه و اندوه”☁️🌞💬                    Trying to survive🧘🏼‍♀️🦋

خودشیرینی برای چی؟ بلند نمیشه یه بار مامانش اینارو مامانم مهمون کرد شوهرم بلند شد کمک کنه مادرشوهرم ...

خب مادرش چرا جاهای دیگه این کار رو نمی کنه

شما هم اشتباه می کنی که از مادرت کمک می گیری ببخشید مگه مادرت نوکره

شوهرت وظیفه اشه کمک کنه

میشه نظرتونو راجب سوالم بدونم

اره عزیزم اگه میبینی رفتارش تومخیه به روش بیار ببین چی میگه

“غرق شدگانیم؛ در اندیشه و اندوه”☁️🌞💬                    Trying to survive🧘🏼‍♀️🦋

نه هیچی نگو کمک کردن خوبه درست ولی زوری که نی بعضی وقتا دوست نداره بلند بشه کار کنه نگی بهتره

دلم میسوزه مامانم  اینل خیلیی ب ما کمک میکنن ینی همه جوره ولی نمیدونم چرا این کارو کرد اصلا ازش بعیده

خب مادرش چرا جاهای دیگه این کار رو نمی کنهشما هم اشتباه می کنی که از مادرت کمک می گیری ببخشید مگه ما ...

مامانم از سر دلسوزی کمکم میکنه من بهش میگم نمیخاد بیای گوش نمیده خودش میاد مادرش بس که بیشعوره فک میکنه پا عروسا نوکرشیم ولی پسراش نباید کمک زنشونو مادرزنشون کنن

خب مادرش چرا جاهای دیگه این کار رو نمی کنهشما هم اشتباه می کنی که از مادرت کمک می گیری ببخشید مگه ما ...

مامانم از سر دلسوزی کمکم میکنه من بهش میگم نمیخاد بیای گوش نمیده خودش میاد مادرش بس که بیشعوره فک میکنه ماعروسا نوکرشیم ولی پسراش نباید کمک زنشونو مادرزنشون کنن

مامانم از سر دلسوزی کمکم میکنه من بهش میگم نمیخاد بیای گوش نمیده خودش میاد مادرش بس که بیشعوره فک می ...

اصلا بهش اجازه نده بیاد

من یک بار خانواده همسرم میهمانم بودن بنده خدا خواهرم اومد کمکم خودشون دست به سیاه و سفید نزدن سری دوم خواستن بیان دوباره گفتن بگو خواهرت بیاد کمک گفتم نه شما بیان نه اون میاد کمک مگه نوکرتون هست!