2777
2789

دوستان بازم منم‌.یک مادر ۳۲ ساله که یه دختر ۹ ساله دارم ،من به دلیل مشکلاتی که در زندگیم داشتم ،در این سن دچار فراموشی شدم.یعنی یهویی این بلا سرم نیومد از ۲ سال قبل علائمش شروع شد،نمیشه اینجا همه چیو گفت چون میدونم امروزه تو ایران ادم بی مشکل پیدانمیکنی،پس منم خودمووتافته جدابافته نمیدونم،من ۱۵ سال قبل عاشق شخصی شدم که نشد ازدواج کنیم اما بعداز یک چرخش ۱۰ ساله یعنی ۵ سال قبل باهمون شخصی که قبلا عاشقش بودم اشناشدم چون من جداشده بودمو به همراه دخترم زندگی میکردم اما وضعیت اون مثل من نبود یعنی ۵۰ درصد بود اونم با زنش به هم زده بود و دوسالی میشد که جدا زندگی میکردو زنشم گفته بوده تا قرون اخر مهریه رو ندی جدانمیشم،و اینا جداشده بودن نه به طور رسمی ،پس ما باهم عقد کردیم اما یه جور صیغه نامه ،چون برای عقد به رضایت اون خانوم نیاز بود که یک درصد فکرکنید اون قبول میکرد😅

خلاصه اش کنم ما زندگیمونو شروع کردیم اما به سختی چون همسرم هرچی که داشتونداشتو گذاشت واسه فروش که پول مهریه همسرش رو بده  چون اونم یه پسر داشت من هیچجوره راضی نمیشدم که به همسرش مهریه اش رو نده یا بپیچوندش،باوجودداینکه خودمون هرروز وضعمون بدتراز دیروز میشد،اونا اتفاقا خونواده پولداری بودن ولی این زن قصدش فقط ازار ما بود وقتی هم که فهمید ما باهم محرم شدیم یعنی هرروز مشکل درست میکرد و میکنه،متاسفانه من از همون روزا دچار حواس پرتی شدم،و الان یک نمونه از حواسپرتی و فراموشیم رو بهتون بگم از تعجب شاخ درمیارید،مثلا چندبار که از خواب بیدارمیشدم و بچم تکون میخورد با تعجب و ترس میرفتم پیش همسرم و اون باصبوری بهم میگفت جریان رو،و این حاد شدن فراموشی الان دوماهه که شروع شده،الان دارم با گریه این تاپیک رو مینویسم،خدا هیچ ادمی رو دچار فراموشی نکنه،میدونید ازاین میترسم که عشقمو بچه هامو فراموش نکنم.واقعا موندم چیکارکنم،چون من شاعرم اگر بربد شعرهام رو بخونید دردو رنج عظیمی که از این فراموشی متحمل میشم رو شاید یه زره درک کنید.حالا هم اومدم ازتون کمک بخوام من چیکارمیتونم بکنم ایا ایده ای دارید که مثلا وقتی میخوابم و بیدارمیشم کارهای روزقبلم رو فراموش نکنم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو یه دفتر همه چیزو بنویس و بذار جایی که هر صب ببینیشاز کارهاتم فیلم و عکس بگیر

ممنونم عزیزم امتحان کردم اینو ولی همون دفترو اینام یادم میره 😂،فقط همسرم کمکم میکنه

فک کنم فراموشی شما بخاطر دغدغه ها و فرو رفتن عمقی شما توی ناراحتی هایی ک بهتون تحمیل میشه هست

هی فکر اینده هی استرس زن و بچه شوهرتون 

بنظرم بهترین روش شاد کردن روحیه تونه؛ ورزش کلاس رقص 

کلا از غم و غصه بیایید بیرون

درضگن بگم ک فراموشی بخشی ش بخاطر ارث هم میتونه باشه مخصوصا کسایی ک مادرشون فراموشی داشته ب دختر زود منتقل میشه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
فک کنم فراموشی شما بخاطر دغدغه ها و فرو رفتن عمقی شما توی ناراحتی هایی ک بهتون تحمیل میشه هستهی فکر ...

نه اتفاقا توی خانواده و فامیلمون هیچکدوم فراموشی نداشتن پیگیری کردم بابت این،ولی با مورد اول حرفت موافقم اره خودمو خیلی درگیر اونا کردم درصورتی که اونا اصلا براشون مهم نیست نبایدم باشه ،بازم ممنونم دوست من😘😘

نه اتفاقا توی خانواده و فامیلمون هیچکدوم فراموشی نداشتن پیگیری کردم بابت این،ولی با مورد اول حرفت مو ...

ان شالله ک مشکلاتت رو ب حل شدن میره  

من خودم ادم عجولی هستم دلم میخاد اگه مشکلی هست سریع حل و فصل بشه. وگرنه ب شدت خودخوری میکنم

بهت قول میدم بعد هر سختی اسایشی هست. بخدا توکل کن

برا ارامش زندگیت نماز و قران رو فراموش نکن. موفق باشی گلم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘