2777
2789
عنوان

سلام من احمقم🙃😂

134 بازدید | 7 پست

چرا تویی که ه۸ماه حتی یه خبری ازت ندارم وبی دلیل تموم شد رابطمون باید مقایسه کنم؟!

چرا باید تو ذهنم مراحل به مراحل با تو جلو برم

نامزدی عقد عروسی مهمونی مسافرت

چرا فیزیکی نیستی ولی روحی هستی؟

چرا وقتی به نامزدا نگا میکنم خودمون تصور میکنم

چرا تو آینده فقط با تو ام؟

شاید الان حتی تو فراموشم کردی 

لعنت به من 

لعنت به تو هر وقت خواستم فراموشت کنم یا خوابتو دیدم یا یه نشونه

خسته شدم

کاش کسی از آینده برام خبر بیاره

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من یه خبر از آینده ات برات دارم .

اون قراره بهت خیانت کنه ، جلو چشمت میره ازدواج میکنه . 

نشونه هاشو باور نکن ، هیچ سیگینالی درست نیست تا وقتی که نیاد و نگه دوستت دارم بیا باهم آشنا بشیم 

توروخدا آینده خودتو با توهم و فکر و خیال به فنا نده دوست صمیمی من که از خواهر به هم نزدیک تریم بعد از به هم خوردن نامزدیش دچار انکار شد و دقیقا مثل تو فقط نشانه هارو دنبال میکرد و تو توهم بود الان بعد از ۵ سال تازه از فکر و خیال در اومده ولی چه فایده الان که به عقل اومده هرچی خواستگار عالی داشته رد کرده فقط به مشت داغون میان خواستگاریش به شدت پشیمونه 

لطفا به خودت رحم کن 

نه واسه ازدواج میگم ها کلا برای روحیه ت بده خیلیییی زیاد 

سلام عزیزم من یه خبر از آینده ات برات دارم .اون قراره بهت خیانت کنه ، جلو چشمت میره ازدواج میکنه . ن ...

خیانت وقتی هیچ تعهدی نیس؟!

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟