2777
2789
عنوان

🛑خانومای منطقی اگه جای من بودین چیکار میکردین 🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 75 پست

عزیزم اول با پزشک مشورت کن ببین چی میگه درمورد نگرانیت باهاش حرف بزن قطعا یه پزشک بیشتر از ما میتونه بهت کمک کنه چون علمشو داره اما من فکر می‌کنم مشکلی نیست جون تا حالا ندیدم تو یه خانواده دوتا بچه مبتلا به اوتیسم باشه اما اگر مطمئن بشم این خطر بچه دوم رو تهدید میکنه یا مشکلاتی مثل سندروم این چیزا قطعا سقط می‌کنم جون راضی به عذاب اون بچه نیستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
@آزگل بیا یه مامان قشنگ همفکری میخادحس تو بیشتره بیا منطقی نظر بده

سلام آتاجون،مرسی تو‌من‌لطف داری🫂

فک‌میکنم‌‌بعضی‌کاربرا جوابشونو دادن

دیرحرف زدن‌یا این‌علائمی‌ک‌میگن بنظرم دلیل محکمی واسه اوتیسم‌ نیستش

و اون‌بچه‌هم‌نگه‌ دارن

دخترداداش خودم،توی۵سالگی حرف زدنش کامل شد،و خداروشکر اوتیسم‌هم‌نبود،الانم‌مث چی صحبت‌میکنه😅

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول با پزشک مشورت کن ببین چی میگه درمورد نگرانیت باهاش حرف بزن قطعا یه پزشک بیشتر از ما میتونه ...

اوتیسم هیچ راهی برای شناسایی در بارداری نداره عزیزم متاسفانه...سندروم و این چیزا تو غربالگری و سلفری رد شده چون اگه مشکلی بود میگفتن

اسی خواهر زاده من اوتیسم خفیفداره از همون شیش ماهگی کاملا مشخص بود خواهرم زود متوجه شد کاردرمانی و گفتار درمانی برد الان یازده سالشه و مدرسه دولتی میره خداروشکر در مورد بچه دومتون هم احتمالش کمه با دکتر مشورت کنید سقط گناه بزرگیه

راه رفتن رو پنجه پا رو داشت ؟پسر من تازگیا شروع کرده یکی دو قدم میره رو پنجه بعد درست راه میره.در رو ...

روی پنجه راه رفتن رو بچه ها بعضی اوقات میرن مثل بازیه، حقیقتش یادم نمیاد، اشاره کردن هم چون چیزی نشنیده بودم دقت نکردم 

نوزادی شیر به زور بهش میدادم، بزرگتر که شد غذا فقط برنج کته و سیب زمینی آبپز میخورد، میوه اصلا حتی امتحان هم نمیکرد. شیر هم یکساله با اشتها میخوره

البته الان هم بد غذاست، بعضی میوه ها رو اصلا نمیخوره ولی بیا ببین هم وزنش عالیه و هم قدش

دوست عزیزم بهت تو یه تاپیک قبلی هم گفتم پسر من کاملا شبیه پسر تو بود وتاخیر کلامی داشت 

جوریکه الان که ۳ سال ونیمشه تازه دوماهه خوب شروع کرده جمله بگه وواصح حرف بزنه 

اینقدر در رابطه با کشتن فرزندت از دیگران نظر خواهی نکن باور کن پشیمون میشی 

مطمئنم تو مامان بینظیری میشی برای بچه هات 

تو سایت ها هم زیاد نگرد در رابطه با اوتیسم 

بچت هیچ مشکلی نداره باورکن 

دوست عزیزم بهت تو یه تاپیک قبلی هم گفتم پسر من کاملا شبیه پسر تو بود وتاخیر کلامی داشت جوریکه الان ک ...

ای جانم پسر من ۳سالگی شروع کرد به حرف زدن و تا ۴سالگی بعضی کلمات رو نمیتونست بگه

ولی الان مثل بلبل حرف میزنه، دنبالم راه میوفته و راجع به همه چی صحبت میکنه و نظر میده

استارتر عزیز، انشاالله پسر قشنگت سلامت باشه و بتونی تصمیم درست رو برای جنین توی دلت بگیری ولی نشونه هایی که گفتین دلیل بر اوتیسم نیست

اسی خواهر زاده من اوتیسم خفیفداره از همون شیش ماهگی کاملا مشخص بود خواهرم زود متوجه شد کاردرمانی و گ ...

سلام عزیزم ببخشید خواهرزادتون الان کلامش در چه حده ؟درکنار همسن و سالهاش چقدر متفاوت دیده میشه؟ینی کسی این بچه رو میبینه قشنگ مشخصه تو طیفه ؟و ااینکه دختره یا پسر ؟بچه های دیگه ی خواهرت سالمن ؟

سلام عزیزم ببخشید خواهرزادتون الان کلامش در چه حده ؟درکنار همسن و سالهاش چقدر متفاوت دیده میشه؟ینی ک ...

همه چیزش اوکی هست خداروشکر و خیلی زبانش خوبه خدا دیگه به خواهرم متاسفانه بچه نداد این پسر رو هم بعد هفت سال با دعا داد 

@خربوریدان @حرف_بی_صدا

نیلوفر جان سقط خیلی وحشتناکه

نمیدونم من چه میکردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عزیزم دختر من۲۳ماهشه  درست علایم پسر شما رو داره دکتر بردین شما؟از کجا شک به دلتون افتاده که اتیسمه؟من هیلی خودمم نگرانم دختر من درکش خیلی خوبه اما اصلن زیاد حرف نمیزنه مدام جیغ میزنه یچیزی بخواد

2810