2777
2789
عنوان

از دو دسته ادم بترسید

158 بازدید | 11 پست

من به واسطه فعالیت خیلی زیادم تو جامعه و مسابقات  و روابط اجتماعیم با ادم های زیادی برخورد کردم به تحربه میگم :

از دو دسته ادم بترسید واگر توی پارتنرتون دیدن ،فرار کنید 

۱.ادم چشم ودل گشنه 

۲.ادم تازه به دوران رسیده 

بعضی ها نشستن میگن خدا پول بده ،خدا پول بده 

یا مثلن چرا خدا بعضی هارو پولدار افرید 

یا من فقط ددی پولدار و شوهر پولدار می خوام

دوست عزیز خودتو گول نزن 

خدا همه چیزو در دنیا به یه نفر نداره و به عبارت بهتر هیچکس ۱۰۰ مطلق نیست 

هر وقت تونستی شب توی آیینه نگاه کنی و بگی من نسبت به دیروز پیشرفت کردم ،خوشحال باش 

اگرم نمی تونی می تونی کل زندگیت بقیه رو تماشا کنی و حرص بخوری 

کاملن مختاری ،زندگی خودته ،هیچکسو به خاطرش سرزنش نکن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

آه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اکثرا همینن دیگه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ولی حقیقت اینه که پول واقعا مهمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

شما که زحمت کشیدی دستتم درد نکنه بابت درمیون گذاشتن تجربت...میشه نشونه های آدم تازه به دوران رسیده ه ...

فکر می کنه الان از بقیه متفاوته و گاها خانواده ودوستای دوران سختشو فراموش می کنه و مسخره می کنه 

به خودش اجازه میده درباره زندگی بقیه نظر بده و خودشو الگومناسب نی دونه 

مدام دوست داره موفقیت که می تونه پول باشه رو در چشم بقیه بکنن در حالی که ادم پولدار ،پولشو جار نمی زنه 

و خیلی چیزای دیگه ..

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
کسی نگف مهم نیس گفت حسرت نخور تلاش کن

این حرفا تو ایران جواب نمیده والا

خیلی کار کنیم به شکم و زندگی عادیمون برسیم

بازم خیلی جا برای حسرت خوردن هست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

این حرفا تو ایران جواب نمیده والاخیلی کار کنیم به شکم و زندگی عادیمون برسیمبازم خیلی جا برای حسرت خو ...

من به هیچ عنوان نگفتم پول مهم نیست 

اینکه منتظر باشی پول از اسمون سقوط کنه بده 

در چاقع بزرگترین ضررش اینکه فرد خودش سر خورده میشه 

این حجم از مقایسه جز نا امیدی چیزی براش نداره 

اتفاقا من میگم همه حوره تلاش کنید که پولدار 

بشید 

چرا که نه 

شما قطعا لایقش هستید  

ولی خدا به هرکس اول جنبه پولداری رو بده بعد خود پولو 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...