2777
2789
عنوان

حسابمو‌ هک کردن😭

118 بازدید | 12 پست

یه پیامک برام اومد‌ که ابلاغیه براتون اومده‌ زدم روش‌ نوشت‌ این اپلیکیشن رو دانلود کنید بعد که دانلود کردم گفت ده هزار تومن باید بریزید‌ اطلاعات‌ کارتمو‌ که زدم‌ واسه ریختن‌ پول کل حسابمو‌ خالی کردن، بعدشم‌ مرتب برام‌ پیامکهای‌ نامربوط‌ و ناسزا‌ میفرستن‌ ، دارم‌ دیوونه‌ میشم‌ زنگ زدم‌ پلیس فتا میگه‌ که برو بانک پرینت‌ حساب بگیر  ببر فلان جا..... به نظرتون‌ پولم‌ برمیگرده یا‌ دیگه رفت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفت

خب چرا نصب می‌کنید؟ از ناآگاهیتون سوء استفاده میکنن اگه آگاه باشید این اتفاق براتون نمیفته

با اون تراکنش ۱۰ هزار تومن تمام مشخصات کارتتونو پیدا میکنن و وقتی برنامه رو گوشیتون نصبه پیامکای رمز پویایی ک براتون میاد رو از طریق اون برنامه دریافت میکنن

و اینجوری هر تراکنشی خواستن انجام میدن

واقعا این همه فتا پیامک میده این همه تلوزیون میگه کلاهبرداریه بعد هنوز شما برنامه نصب میکنید😐نه عزی ...

پ.ف‌ خیلی‌ لطف‌ میکنه‌ جا اینکه‌ جلو‌ کلاهبردارا‌ رو بگیره‌ پیام‌ میده‌ حواستون‌ باشه‌ دیگه‌ ...

دیگه خداحافظی کن با پولت من ۴ میلیون پولم رفت که رفت

خدا ازشون‌ نگذره خودمون‌ کم‌ بدبختی‌ داریم‌ باید حواسمون‌ به دزدی‌ اینترنتی‌‌ و دزدیهای‌ عجیب‌ و غریبه‌ دیگه هم باشه، به خدا که دیگه نمیکشیم

پ.ف‌ خیلی‌ لطف‌ میکنه‌ جا اینکه‌ جلو‌ کلاهبردارا‌ رو بگیره‌ پیام‌ میده‌ حواستون‌ باشه‌ دیگه‌ ...

خب چجوری اونهمه،هکر،اونهمه کلاهبرداری رو جمع کنه،پیام دادن به همه و آگاه کردن آدما راحت تره،درسته؟برای همه پیام میاد چرا میرید تو لینک؟اصلا پلیس نگه نرید تو لینک شما خودتون نمیدونید نباید برید؟