2777
2789
عنوان

بنظرتون جنسیت دو قلو هام چیه 🥴🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 74 پست
برا خودم تاحدودی بلدم البته قبلا خیلی تو اینترنت نگاه کردم الانم بیشتر اینترنت میزنم ولی حس خودمم می ...

من خودم قبل بارداری خواب دیدم شوهرخالم ک فوت شده بهم گفت پسر دار میشم بعد از بارداریم هم داداشم خواب دیده بود ک مامانم بهش گفته بچه معلوم شد جنسیتش پسره

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
مرسی عزیزم ان شاء الله. 💞💞💞 منم خیلی مریضم و خیلی اذیتم برا همین دکتر برا 35 هفته نوبت سز داد وگر ...

عزیرم ایشاالاه خوب میشی و تنت همیشه سالم میشه و کنار دخترای نازت خوش میگذرونی...منم تنبلی دارم بخاطر اون ب راحتی نمیتونم بار داربشم یا دختر دارم اگ خداجون یه پسرسالمم بهم بده دیگ چیزی ازش نمیخوام شوهرم اینا خیلی پسر دوستن و همه برادراش چندتا پسردارن نمیخوام حسرت ب دلش بمونه برام دعاکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز معلوم نیس.. گفتم شاید شما تعبیرشو بدونی

خیلی ها شنیدم خواب میبینن یکی از امواتشون براشون لباسی چیزی میاره با میگه اسمش رو فلان بزار و همون جنس میشه انشا..برا شماهم خواسته دلتون بشه

عزیرم ایشاالاه خوب میشی و تنت همیشه سالم میشه و کنار دخترای نازت خوش میگذرونی...منم تنبلی دارم بخاطر ...

ان شاء الله که خدا هم به تو هم به من پسر بده. 

تاپیکام بخونی میفهمی من بخاطر پسر داشتن چی شدم . شوهرم  خیلی خیلی پسر دوس داره خانوادشم همینطوری کلا توو فامیلی هستم که هم مادرم اینا هم مادرشوهرم اینا پسر دوس دارن اصلا بچه‌ دختر بشه واکنش خوبی ندارن آنومالی که برگشتم به هرکی میگفتم دختره یه جوری رفتار میکردن که انگار حالا کاریه که شده خیلیا روک و راست بهم میگفتن   نه این سونوها دروغ میگن تا الان که 8 ماهمه هیچکس نمیخواد باور کنه هر دوتا دخترن   شوهرم اولاش که فهمید دخترن خيلی ناراحت شد ولی الان خداروشکر مشتاق دیدارشون ولی هنوز عشق پسر داره و میگه بعد اینا حامله شی پسر بیاری. 😭😓😓😓

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
این سوال منم هست ؟

اوهوم.واقعا.گیج شدم

تو نرم افزار یک زن برام نوسته10هفته و7روز

یعنی 10هفته.تمام و7روز ک میشه همون11هفته؟ از فردا 11هفته و1روز

یعنی من فردا میرم.داخل12هفته یا11هفته😐

🖤💔🙂
ان شاء الله که خدا هم به تو هم به من پسر بده. تاپیکام بخونی میفهمی من بخاطر پسر داشتن چی شدم . شوهرم ...

چرا ای وی اف نرفتین خودتون ک درس خوندین بیشتر از بقیه سردرمیارین 

انشا..سالم وعاقبت بخیر باشن الان شاید شماها ناراحت بشین ولی اونا بعدچندسال ازاینکه واسه هم خواهرن کیف میکنن کلی به دردهم میخورن

اوهوم.واقعا.گیج شدمتو نرم افزار یک زن برام نوسته10هفته و7روزیعنی 10هفته.تمام و7روز ک میشه همون11هفته ...

برا من نوشت یازده هفته و ۶روز اعصابم خورده چرا دوازده نکردش تو واقعا حق داری😅 احتمالا ساعت ۱۲شب همون روز دیگه میشه یازده😅

برا من نوشت یازده هفته و ۶روز اعصابم خورده چرا دوازده نکردش تو واقعا حق داری😅 احتمالا ساعت ۱۲شب همو ...

😂😂اره خدایی این7دیگ خیلی رو مخه

شما تقریبا یه هفته از من جلوتری😍😍

اخرین پریودیت کی بود؟؟کی میری سونو انتی؟

🖤💔🙂
😂😂اره خدایی این7دیگ خیلی رو مخهشما تقریبا یه هفته از من جلوتری😍😍اخرین پریودیت کی بود؟؟کی میری سو ...

من پریودهام نامنظم بود دقیق یادم نمیاد فک کنم ۷خرداد 

بهم یازدهم نوبت سونو داده باز زنگ زد دکتر احتمالا میره مسافرت نیست  خبرت میکنم کی ببای

بارداری اولتونه؟ ویار و تهوع هم دارین؟

اره عزیزم برا همون زیاد سر در نمیارم

ازهفته 6تا اول هفته10اره تهوع شدیدی داشتم ولی الان کمتر شده تهوعم یعنی یه روز زیاده یه روز کمه

بیشتر خسته و بی حالو گیجم😩😩

معدمم خیلی سنگینه

بعضی وقتا زیر دلم کمرم دور نافم ببخشید حتب تا واژنو مقعدم تیر میکشه ولی در حد چند ثانیه 

شما چطور؟

🖤💔🙂
من پریودهام نامنظم بود دقیق یادم نمیاد فک کنم ۷خرداد بهم یازدهم نوبت سونو داده باز زنگ زد دکتر احتما ...

اها من20خرداد بود

منم مث شما نامنظم بودم ولی اخرین پریم20خرداد بود

اها من هنوز نوبت نگرفتم احتمالا17.18شهریور برم

🖤💔🙂