2777
2789
عزیزم من دعا کن.نی نی سالم بیاد بغلم.من دیروز بتا دادم۱۷۰بود دعا کن زیاد بشه جمعه باز میرم دعا کن نی ...

چشم عزیزم حتما 

ایشالا خدا به دلت نگاه کنه و چند ماه دیگه یه نی نی خوشگل و سالم تو بغلت باشه 

دوست خودم بتاش صد و خورده ای بود 

الان سه ماهه بارداره و نی نی دختره .

ایمان داشته باش حتما میشه ❤️

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
عزیزم من دعا کن.نی نی سالم بیاد بغلم.من دیروز بتا دادم۱۷۰بود دعا کن زیاد بشه جمعه باز میرم دعا کن نی ...

باشه عزیزم توکلت به خدا باشه ما پنج شش تا مامانیم همه ماه دومیم توی روبیکا اگه دوست داری بیای درخواست بده و آیدی بفرست

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم واسه منم با ۷ روز تاخیر کمرنگ بود رفتم آزمایش دادم گفتن یک هفته دیگه بیا تکرار کن مشکوکه. من سر یک هفته قبل از آزمایشم بی بی چک زدم دوتا خط پررنگ خوشگل بهم داد. انشاالله که بارداری عزیزم از الان بهت میگم مبارکه مامان

یکی همین مامانا بتاش ۷۵بود انقدر میترسید و دکترم حسابی ترسوندش سه چهار روز بعد تکرار کرد شد ۱۴۰۰وخرده ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا چند روز تاخیر هاله مینداخت؟عکسشو ندارین؟در این حد کمرنگ بود؟من پنج روز از تایم پریود گذشته

چهار روز تاخیر 

همون روز بتا دادم ۱۵۰۰ شد 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
خوش ب حالت

دقیقا چرا خوش بحالم؟؟چون دوسال اقدامم؟؟چون کل دکترا و دارو ها رو امتحان کردم و هزارتا دارو خوردم؟؟چون دوسال آرامش ندارم و از همه طرف فشار رومه؟چون بعد دوسال بیبی فقط هاله انداخت و همون هاله هم کمرنگ و احتمال ۹۰درصد منفی باشه؟؟به کدوم علت گفتی خوش به حالم آخه لامصب

دقیقا چرا خوش بحالم؟؟چون دوسال اقدامم؟؟چون کل دکترا و دارو ها رو امتحان کردم و هزارتا دارو خوردم؟؟چو ...

چرا میزنی منو 

خب مامان شدی. دیگه چرا عصبی میشی من ک چیزی نگفتم ببخشید

آرزومه مثبت بشه دوسال تقریبا میخام

پس مبارکه 😍 بارداری بیبیچک منو ببین تو تاپیکم...بعدش مثبت بودی ما ی کروه شش نفره داریم روبیکا تازه ماهدومیم همه دوست داشتی بیای درخواست بده ایدی بفرست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی همین مامانا بتاش ۷۵بود انقدر میترسید و دکترم حسابی ترسوندش سه چهار روز بعد تکرار کرد شد ۱۴۰۰وخرد ...

منم جمعه میرم باز دعا کن

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
آرزومه مثبت بشه دوسال تقریبا میخام

عزیزم بهت قول میدم به لطف خدا مثبته نذر کن برا حیوانات

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.