2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14723 بازدید | 324 پست
برای برنامه نویسی پایتون کدوم کتاب رو خوندین

من برای پایتون وقت کم داشتم یک جزوه خلاصه از انتشارات چارخونه داخل یه گروه دانلود کردم ولی زیاد کمکم نکرد. داخل گروه تلگرامی که گذاشتم سرچ کنید اصل کتابش هست

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اسی جان خوبی مدرسه چطوره راضی هستی

بعد یک ماه عمومی ها رو تموم کردم میرم روانشناسیا رو بخونم  دیگه برا مرور اصولی پیش میرم سه تا حیطه رو باهم میخونم

کیفیت بخشی هم شرکت کرده بودی ؟ آخه آدم فرصت نمیکنه ک دیگه تخصصی های اینو بخونه 

سلام اسی جان خوبی مدرسه چطوره راضی هستی بعد یک ماه عمومی ها رو تموم کردم میرم روانشناسیا رو بخونم د ...

سلام گلم خوبم ممنونم.

بعضی روزا راضی هستم بعضی روزا بچه ها حرصم میدن ناراضی هستم.

خیلی خوبه موفق باشی ان شالله با همین فرمون ادامه بدی قبولی. تخصصی هارا هم شروع کن

بله کیفیت بخشی شرکت کردم ولی فقط همین دروس مشترکش با دبیری را خونده بودم و با اختلاف ۳نمره رد شدم.

سلام عزیزم.... ببخشید من میخوام تازه شروع کنم واسه خوندن چون رشتمو سخت میخواستن تا حالا دودل بودم... مهندسی صنایع خوندم و واسه دبیر کار و فناوری میخوام شرکت کنم پارسال کلا خانوم یه نفر میخواستن...این چیزا خیلی دلسردم کرده....

به شدت گنگ و مبهمم.....منابع عمومی و اختصاصی رو از کجا باید بگیرم بخونم....اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

تخصصی کتابشو از ایران استخدام میگیرم اما عمومی و اختصاصی رو نمیدونم چیکار کنم

میشه محبت کنی راهنماییم کنی

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

سلام اسی

ازتون ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتین 

به نظرتون می‌شه سه آزمون کیفیت بخشی + دبیری + هنرآموزی رو همزمان شرکت کرد❓

من خیلی فکر کردم و حیطه‌ تدریس مورد علاقم ایناست:

دبیر ورزش 

دبیر فرهنگ و هنر 

دبیر کار فناوری 

دبیر تفکر و سبک زندگی

و هر نوع هنرآموز توی هنرستان هم خیلیییییی دوست دارم

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
سلام اسیازتون ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتین به نظرتون می‌شه سه آزمون کیفیت بخشی + دبیری + هنرآموزی ...

و مورد بعدی اینکه من لیسانس مدیر صنعتی دارم 

دفترچه قبلی رو دیدم اما اصلاً رشته من رو نمی‌خواستن💔

من یادمه تو دانشگاه که بودم بیشتر درسامون با مدیریت دولتی ، مدیریت مالی، مدیریت بازرگانی، مهندسی صنایع، و حسابداری یکی بود

همه این رشته‌ها رو توی دفترچه می‌خواستن ولی متاسفانه مدیریت صنعتی رو ندیدم😥😥😥یعنی اصلا نخونم؟

تو دانشگاه ۹ واحد حسابداری پاس کردیم  

حداقل برای تدریس حسابداری هنرآموزی که می‌تونستن رشته منو بذارن 💔💔💔

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
سلام عزیزم.... ببخشید من میخوام تازه شروع کنم واسه خوندن چون رشتمو سخت میخواستن تا حالا دودل بودم... ...

سلام گلم. نا امید نباشین به خودتون قول بدین جوری تلاش کنید که اگر بازم ظرفیت یه نفر بود، اون یه نفر شما باشین

منابع عمومی و اختصاصی چون با آموزگار ابتدایی یکی هست توی تمام کانال های استخدامی میتونی پیدا کنی.

اول سه تا لیست جداگانه از کتابا به تفکیک حیطه ها بنویس و توی کانالا اسم کتابا را سرچ کن و هرچی مطلب و خلاصه و اصل کتاب و تست پیدا کردی ذخیره کن و مرتب پوشه بندی کن.

هنوز خیلی وقت داری هرچه زودتر برنامه بنویس و طبق اون شروع کن.

توی صفحه دوم پستم آدرس چندتا کانال نوشتم

سلام اسیازتون ممنونم به خاطر وقتی که گذاشتین به نظرتون می‌شه سه آزمون کیفیت بخشی + دبیری + هنرآموزی ...

ممنون گلم‌

دبیری و هنرآموزی آزمونش همزمان برگزار میشه و عقط یکیشو میتونی ثبت نام کنی ولی برای کیفیت بخشی با هر کدوم از اینا که خواسی میتونی شرکت کنی.

من به نظرم اول دبیری ورزش بعد هنر بعد کاروفناوری راحتترن. تفکزوسبک زندگی پرچالشه چون بچه های این دوره خیلی پرسشگر هستند و تو مباحث اعتقادی میخوان با دبیر کل کل کنند

و مورد بعدی اینکه من لیسانس مدیر صنعتی دارم دفترچه قبلی رو دیدم اما اصلاً رشته من رو نمی‌خواستن💔من ...

ناامید نباشین ممکنه امسال رشتتون را بخوان.منتظر دفترچه باشین. دوست منم همرشته شما بود آزمون صنایع فولاد قبول شد.

مثلا برای منم بعد سالها چشم انتظاری اولین سال بود که رشتمو میخواستن

تا اونجایی که من میدونپ اگر اون‌روستا داخل یه شهرستان غیر از مرکز استانه میتونید از امتیاز بومی استف ...

خوب یه سوال دیگه رو ممنون میشم جواب بدید کسی هم بوده که بخاطر شرکت نکردن در انتخابات رد شده باشه 

خیلی گیر دادن تو مصاحبه به این موضوع یا براشون مهم نبود

من تو انتخابات شرکت نکرده بودم کلا و بم میگن که وقتمو برا خوندن هدر ندم چون مصاحبه رد میشم ایا واقعا اینطوره؟!