سلام. من آزمون دبیری کاروفناوری قبول شدم و دفعه اولم بود که آزمون دادم و کاملا بی تجربه بودم .قصدم ازین تاپیک کمک به دوستانیه که مثل اون موقع خودم سر درگم هستن و خیلی میپرسن از کجا شروع کنیم و روند آزمون چجوریه؟ برای شرکت تو آزمون مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین و توی دفترچه گفته شرط سنی چجوریه و با توجه به رشتتون چه دبیری یا آموزگاری میتونین شرکت کنید.(هنرآموز یعنی دبیرهنرستان و دبیرهم شامل متوسطه اول و دوم میشه) معمولا برای رشته های دبیری وهنرآموز ظرفیت ها خیلی کمه درحد یک نفر یا ۳_۴نفر! پس رقابت خیلی شدیده و حسابی باید درس بخونید.درضمن اکثر کسایی که شرکت میکنن بچه دارن و باوجود زندگی متاهلی خیلی درس میخونن و قبول میشن. من روزی که برای مصاحبه رفته بودم از بین رقیبام که(آزمون کتبی قبول شده بودن)دیدم حتی کسایی بودن که ۳ و۴ بچه داشتن! پس بدونید که رقبا چقدر سرسخت هستن. ابتدای کار بگم که شما اول دفترچه آزمون استخدامی پارسال۱۴۰۲ دانلود کنید و مطالعه کنید تا بدونید چه رشته ای میتونید شرکت کنید و منابع آزمونش چیاست. البته احتمال داره منابع امسال کمی تغییر کنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.