2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14766 بازدید | 324 پست
عزیزم شرمنده یه سوال دیگه داشتم اینکه تو زمان مصاحبه مدرک ای سی دی ال می‌خوانحتما باید داشته باشیم؟

اگر مدرک از سازمان فنی حرفه ای باشه برای مصاحبه امتیاز داره ولی اجباری نیست

بعد که ان شاالله استخدام شدین خود اداره آموزش و پروش شهرتون یه آدرس موسسه میدن که باید از اونجا مدرک بگیرین یعنی از فنی حرفه ای را قبول ندارند.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر مدرک از سازمان فنی حرفه ای باشه برای مصاحبه امتیاز داره ولی اجباری نیستبعد که ان شاالله استخدام ...

سلام عزیزم 

برای تخصصی رشته کاروفناوری شما چ منابعی رو خوندین؟؟

من رشتم کامپیوتره شما چی بودین

خب چرا عینک نمیگیرین؟ شما یجوری مراحل برین جلو که بهونه الکی برای حذف کردن خودتون به کسی ندینبستگئ د ...

عینک دارم جفت چشام ضعیفن بالای۹ هستن ته استکانیه عینکم قوس قرنیه و آستیگمات شدید هستم

سلام عزیزم برای تخصصی رشته کاروفناوری شما چ منابعی رو خوندین؟؟من رشتم کامپیوتره شما چی بودین

سلام گلم.

صفحه ۲ داخل یکی از کامنتا نوشتم آدرس کانال هارا

الان اینجا شماره ۳ من باید همه این کتابایی ک نوشته رو بخونم اخه من رشتم کامپیوتره از اونیکیا سردرنمی ...

متاسفانه باید همه شو بخونید درسته مرتبط نیست با رشتتون ولی خب تو آزمون میاد.

برای همه همینطوره و غیرمرتبطه

عینک دارم جفت چشام ضعیفن بالای۹ هستن ته استکانیه عینکم قوس قرنیه و آستیگمات شدید هستم

ببین با یه چشم پزشک مشورت کن ببین میشه موقع تست پزشکی لنز استفاده کنی؟

من خیلی مطمئن نیستم که بخاطر ضعیفی چشم رد میکنند یا نه. 

میتونی هم بری از قسمت کارگزینی اداره آموزش پرورش شهرتون بپرسی که قبول میکنن یا نه. چون حیفه کلی بخونی و الکی بخوان ردت کنن

الان اینجا شماره ۳ من باید همه این کتابایی ک نوشته رو بخونم اخه من رشتم کامپیوتره از اونیکیا سردرنمی ...

کتابای سال دهم هنرستانه

نگران نباش خیلی سختن نیستن