2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14814 بازدید | 324 پست
توی یکی از کامنتا آدرس چندتا کانال گذاشتم. داخل اونا هست همه چیز

عزیزم 

من میام منابع بخونم متوجه نمیشم یا حوصله نمیکنم یا میبینم اصلا خیلی جاها بدرد نمیخوره الکی وقتم گرفته شده 

میخام فقط تست بخونم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

عزیزم 

داشتن تاهل و یک فرزند چند امتیاز می‌تونه داشته باشه..

و اینکه من تو مسئول بسیج بودم ۱۰ سال سابقه فعالیت دارم دوسال مسئولیت اما ازدواج کردم اومدم ی شهر دیگه و میخام از این شهری ک هستم شرکت کنم مدارک بسیجم ک مربوط ب شهرستان دیگه است رو قبول میکنن یا نه؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم میشه بگین از کجا مشاوره گرفتید؟!

هیچ جا همه رو از مجازی در میارم 

من زیاد برای دبیری امیدی ندارم  

باز اکر جغرافیا رو برا ابتدایی قبول میکردن  خوب بود امید بیشتری میداشتم به قبولی  بی انصافیه شیمی فیزیکو گزاشتن برا آموزگار ابتدایی بعد جغرافیا که جزئی از رشته علوم انسانیه نیس 

نمیدونم چرا هیچوقت دبیر جغرافیا نمیخانمن تا حالا ۵ تاکتاب خوندم ولی میگن محدودیت رشته رو برا آموزگار ...

درس مطالعات اجتماعی متوسطه اول شامل جغرافیا هم هست.

امسال هم خیلی دبیر مطالعات گرفتن اتفاقا.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
اسی جون دبیر مطالعات اجتماعی میخان تو جدولش قسمت شرایط احراز تحصیلی نوشته جغرافیا یه کد پنج رقم ...

بله همونا را بخونید. 

🤓من چشمم ضعیفه اگه قبول بشموهمه مراحل رو جلو برم بخاطر اون امکان داره ردم کنن؟

خب چرا عینک نمیگیرین؟ شما یجوری مراحل برین جلو که بهونه الکی برای حذف کردن خودتون به کسی ندین

بستگئ داره چقدر ضعیف باشه منم خودم یکی از چشمام یکم ضعیف بود ایراد نگرفتن

هیچ جا همه رو از مجازی در میارم من زیاد برای دبیری امیدی ندارم باز اکر جغرافیا رو برا ابتدایی قبول ...

باز خداروشکر شما دبیری هستین من فکر کنم فقط کیفیت بخشی!  ان شاالله موفق میشین. 

عزیزم من میام منابع بخونم متوجه نمیشم یا حوصله نمیکنم یا میبینم اصلا خیلی جاها بدرد نمیخوره الکی وقت ...

منابع اصلا حذف نکنید. حتی روزنامه ای بخونید.

رقیباتون الآن دارن منبع اصلی میخونن. دوسه ماه به خودتون سختی بدین ان شالله بعدش راحت میشی دیگه

عزیزم داشتن تاهل و یک فرزند چند امتیاز می‌تونه داشته باشه..و اینکه من تو مسئول بسیج بودم ۱۰ سال سابق ...

تاهل ۸ نمره هر فرزند هم ۸ نمره داشت پارسال.

عیب نداره اسم و کد ملیتون داخل سیستم هست فقط نباید راکد شده باشین.مثلا من قبلا بسیج فعال بودم بعد چندسال فعالیت نداشتم موقع گواهی گرفتن قبول نکردن گفتند دوباره از الان برو بسیج عادی شو 

شما الآن مطمئن بشین بپرسین هنوز جز بسیج هستین و بعد موقع مصاحبه برین از فرمانده ناحیه بسیج گواهی عضویت با مهروامضا بگیرین .

راستی قد و وزن یا شرایط ظاهری هم تو مصاحبه و قبولی تاثیر داره؟

حقیقتش ندیدم کسیو بخاطر این موارد رد کرده باشن،،، توی قبولی که نمره نداره 

عزیزم خاطرت هست کتاب روش فنون تدریس چه فصل هایی میاد یا کتاب سنجش و ارزشیابی

فنون تدریس شعبانی کامل

سنجش و اندازه گیری سیف فصلای ۱،۴،۱۲،۱۳،۱۴،۱۵