سلام. من آزمون دبیری کاروفناوری قبول شدم و دفعه اولم بود که آزمون دادم و کاملا بی تجربه بودم .قصدم ازین تاپیک کمک به دوستانیه که مثل اون موقع خودم سر درگم هستن و خیلی میپرسن از کجا شروع کنیم و روند آزمون چجوریه؟ برای شرکت تو آزمون مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین و توی دفترچه گفته شرط سنی چجوریه و با توجه به رشتتون چه دبیری یا آموزگاری میتونین شرکت کنید.(هنرآموز یعنی دبیرهنرستان و دبیرهم شامل متوسطه اول و دوم میشه) معمولا برای رشته های دبیری وهنرآموز ظرفیت ها خیلی کمه درحد یک نفر یا ۳_۴نفر! پس رقابت خیلی شدیده و حسابی باید درس بخونید.درضمن اکثر کسایی که شرکت میکنن بچه دارن و باوجود زندگی متاهلی خیلی درس میخونن و قبول میشن. من روزی که برای مصاحبه رفته بودم از بین رقیبام که(آزمون کتبی قبول شده بودن)دیدم حتی کسایی بودن که ۳ و۴ بچه داشتن! پس بدونید که رقبا چقدر سرسخت هستن. ابتدای کار بگم که شما اول دفترچه آزمون استخدامی پارسال۱۴۰۲ دانلود کنید و مطالعه کنید تا بدونید چه رشته ای میتونید شرکت کنید و منابع آزمونش چیاست. البته احتمال داره منابع امسال کمی تغییر کنه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم ی سوال هم دارم اینکه مثلا حیطه عمومی قسمت یک نوشته معارف و اندیشه اسلامی اونا ک زیرش نوشته شده ...
همه تیک زده ها کتابن ولی اگه سختته کتاب نخون جزوه بخون منم کتاب نمیتونم بخونم تو همون کانال بنویس جزوه میاد من از طرح اندیشه شروع کردم ۲۰۰ تا تستم ازش خوندم حالا همرزمان دارم میخونم بعدشم تست
اینجور ک من شنیدم اول عمومی ها رو بخون تموم کن راحتتره بعد برو اختصاصی بعدشم فکرنکنم برسیم به خوندن تخصصی انقدر ک من یواش میخونم
من وقت کم آوردم خلاصه انتشارات چارخونه را از یه گروه دانلود کردم خوندم، همه سوالای آزمون پوشش نداده بود راسیاتش، توصیم اینه منبع اصلی بخونی که حداقل از بین ۶_۵ تا تست این مبحث نصفشو بزنی