2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14851 بازدید | 324 پست
عزیزم میشه دقیق اسم کتابهایی ک باید بخونیم رو بگی

گلم تعدادشون زیاده که بنویسم ۴۰_۴۵تا کتابه.

توی همه کانالایی که آدرسشونو گذاشتم لیست کتابها هست

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا ابتدایی چه کتابهایی باید خوند

#عنوان_کل_منابع آموزگاری
#منابع_حیطه_عمومی👇👇👇

1️⃣معارف واندیشه های اسلامی وانقلابی:
✔طرح کلی اندیشه اسلامی-نویسنده:حضرت آیت ا...خامنه ای-
✔همرزمان حسین(ع)-نویسنده:حضرت آیت ا...خامنه ای

2️⃣تاریخ وفرهنگ تمدن:
✔خدمات متقابل ایران واسلام-نویسنده:شهیدمرتضی مطهری
✔صعود۴۰ساله-نویسنده:استاد
راجی-
✔توسعه ومبانی تمدن غرب-نویسنده:شهیدمرتضی آوینی

3️⃣تعلیم وتربیت اسلامی:
✔مبانی نظری سندتحول بنیادین
✔تعلیم وتربیت دراسلام-نویسنده:شهیدمطهری

4️⃣دانش سیاسی،اجتماعی وحقوق اساسی:
✔ قانون اساسی
✔ وصیت نامه الهی سیاسی امام(ره)
✔ بیانه ی گام دوم انقلاب-نویسنده:حضرت آیت ا...خامنه ای)

5️⃣توانایی های عمومی ذهنی

#منابع_حیطه_اختصاصی👇👇👇

1️⃣اسنادوقوانین بالادستی:
✔سیاستهای کلی ایجادتحول
✔ سندتحول بنیادین
✔آیین نامه اجرایی مدارس

2️⃣روش هاوفنون تدریس

3️⃣ روانشناسی تربیتی:
✔اروانشناسی تربیتی
✔مسولیت وسازندگی

4️⃣سنجش واندازه گیری پیشرفت تحصیلی

5️⃣روانشناسی رشد
واختلالات یادگیری:
✔روانشناسي رشد
✔ اختلالات يادگيري

👈با تاكيد بر محور: تعريف مفاهيم و اصطلاحات مرتبط، گروه بندي و مراحل شناسايي
و تشخيص دانش آموزان دچار ناتواني يادگيري،روشهاي درماني و رفع مشكلات آموزشي

✅مواد حیطه تخصصی

1️⃣مفاهیم پایه متون و روش‌های یاددهی قرآن و هدیه­‌های آسمانی دوره ابتدایی
✔کتاب نهج‌­القرآن راهنمای معلم قرآن اول تا ششم ابتدایی
✔کتاب راهنمای معلم هدیه‌های آسمانی پایه سوم و ششم

2️⃣مفاهیم پایه متون و روش‌های یاددهی ریاضی دوره ابتدایی
✔راهنمای معلم ریاضی اول و ششم

3️⃣مفاهیم پایه متون و روش‌های یاددهی علوم تجربی دوره ابتدایی
✔کتاب راهنمای معلم علوم تجربی دوم و چهارم و ششم

4️⃣مفاهیم پایه متون و روش‌های یاددهی فارسی دوره ابتدایی
✔راهنمای معلم فارسی اول و چهارم و ششم

5️⃣مفاهیم پایه متون و روش‌های یاددهی مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی
✔کتاب راهنمای معلم اجتماعی پنجم و ششم ابتدایی

@estkhdami_rastgoo

اگر بگم خواهرم با معدل۱۳ دیپلم و ۱۳ کارشناسی از پیام نور قبول شد باور میکنی؟آموزگاری همین امسال، الب ...

معدل کارشناسیم  ۱۷  منم پیام نور بودم 

یه سوال

یکی از دوستام ک بتازگی آموزگاری قبول شده  میگه  ک حقوق قراره ۸ تومن  یکی دیگشون میگه قراره ۱۲ تومن بدن بهشون  دقیق نمیدونی  چقدر میدن  به تازه کارا

آره بخدا منم از چند نفر ک تازگی قبول شدن یا دوستم که چند ساله معلمه میپرسم اصلا درست و حسابی نمیخا ...

منم ناامیدم ازریشه همه چی واسم بی معنیه کلا اوزاع زندگیم بی ریخته خاستگاری داشتم رفتوپشت سرشم نگانکرد😔و عشقی که ب سرانجام نرسید و فهمیدم بهم‌نمیخوریم و دلی ک ازتنهایی متنفره و یه عالمه نیازدارع مدام زهنم درگیره و هیچکیوهم ندارم بهم امیدبده فقط دارم روهوا میخونم و امیدم فقط بخداست گرچه هنوز تلاشی هم نمیکنم.ولی بازم چ میشع کرد توکل برخدا مهم اینکه من تلاش خودمو بکنم یا میشه یا نمیشه اگر شد خوشال میشم و اگرنشد هم ناراحت نمیشم چون من تلاشمو کردم بقیع اش دست من نیست ک😁درنتیجه ناراحت نمیشم.

منم ناامیدم ازریشه همه چی واسم بی معنیه کلا اوزاع زندگیم بی ریخته خاستگاری داشتم رفتوپشت سرشم نگانکر ...

عشقو بیخیال  به مردا نمیشه تکیه کرد  روی پای خودت وایسا   اگه درآمد داشته باشی بیشتر کسی عاشقت میشه😄

عشقو بیخیال به مردا نمیشه تکیه کرد روی پای خودت وایسا اگه درآمد داشته باشی بیشتر کسی عاشقت میشه� ...

وااا براچی نمیشه تکیه کرد؟

ولی من خیلیا دیدم شاغلن و کسیو ندارن و سنشونم متاسفانه رفته بالا.

یا خیلی اززندگیا چون خانوم همش سرکاربوده ووقتی براشوهرنداشته باعث جدایی شده یا خیانت و..

معدل کارشناسیم ۱۷ منم پیام نور بودم یه سوالیکی از دوستام ک بتازگی آموزگاری قبول شده میگه ک حقوق ...

خودم دقیق نمیدونم ولی حدود۱۱_۱۲ هست.

پارسال هزینه شهریه کلاسای آموزشی دانشگاه فرهنگیان از حقوقشون کم‌کردن برا همین ۸ تومن بوده اوایل

وااا براچی نمیشه تکیه کرد؟ولی من خیلیا دیدم شاغلن و کسیو ندارن و سنشونم متاسفانه رفته بالا. یا خیلی ...

دقیقا اون خانم راست میگه‌.

شاغل که باشی بخصوص معلم خاستگارات بیشتر میشن.‌من خیلیا را دیدم فقط دنبال زن معلم بودن بیشتر بخاطر تایم آزاد بیشتری که نسبت به بقیه مشاغل دارن.

#عنوان_کل_منابع آموزگاری#منابع_حیطه_عمومی👇👇👇1️⃣معارف واندیشه های اسلامی وانقلابی:✔طرح کلی اندیشه ...

وای مرسی عزیزم ..برا همه اونایی ک می‌خوان آموزگاری امتحان بدن این کتاباست؟

#عنوان_کل_منابع آموزگاری#منابع_حیطه_عمومی👇👇👇1️⃣معارف واندیشه های اسلامی وانقلابی:✔طرح کلی اندیشه ...

عزیزم ی سوال هم دارم اینکه مثلا حیطه عمومی قسمت یک نوشته معارف و اندیشه اسلامی اونا ک زیرش نوشته شده کتابن یا مبحث کتاب معارف و اندیشه

عزیزم ی سوال هم دارم اینکه مثلا حیطه عمومی قسمت یک نوشته معارف و اندیشه اسلامی اونا ک زیرش نوشته شده ...

عزیزم من از چند تاموسسه فایل پی دی افشونو خریدم من مشکل داشتم نخوندم ولی دوستام خوندن قبول شدن ، خواستی فقط با ۴۰ هزار تومن بهت میدم فایلا رو 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سپاس اخرش منو لایک کن بیام بخونم

عزیزم من از چند تاموسسه فایل پی دی افشونو خریدم من مشکل داشتم نخوندم ولی دوستام خوندن قبول شدن ، خواستی فقط با ۴۰ هزار تومن بهت میدم فایلا رو 

این تاپیک رو برا من زدی فک کنم.امروز داشتم فک میکردم با دوتا بچه اصن میتونم درس بخونم و آزمون شرکت ک ...