2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14689 بازدید | 323 پست
من هنوز ترم ۳ هستم ... میخوام از الان اروم اروم بخونم ولی ... هیچی هم نمیدونم دلم میخواد منبع رو بذا ...

بسلامتی.  شما اگر آموزش و پرورش میخوای شرکت کنی میتونی کتابای حیطه اختصاصی از الان شروع کنی

ولی خب معلوم نیست منابع تا ۳سال دیگه که شما فارغ التحصیل شدی همینا باشه. 

اگر میتونی کلاس حفظ قرآن برو توهرررر آزمون استخدامی امتیاز داره حتی شهرداری

حقیقتش نمیدونم رشته مشاوره را کدوم ارگانا میگیرن. چون سال به سال که دفترچه استخدامی میاد فرق میکنه. توی گوگل دفترچه ازمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی امستل و پارسال دانلود کن ببین رشتتو کدوم ارگانا و کدوم شهرها میگرفتن.

درکل از الآن سعی کن ورکشاپ و کلاسای آزاد مرتبط با رشتت شرکت کنی و یه سروگردن اطلاعات از هم رشته ایات بالاتر بره. اگر میخوای درآینده تو بازار کار موفق باشی باید دانش اضافه تر از دروس دانشگاه کسب کنی. کاراموزی توی دفاتر مشاوره برو و حسابی پر بار شو

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

سلام عزیزم 

ممنون از تاپیک خوبت خیلیییی مفیدع واقعا 

من یه سوال دارم 

در حال حاصر من ترم پنج هستم 

انشالله درسم بهمن سال آینده ینی بهمن سال ۴۰۴ تموم میشه 

بنطر شما میتونم ازمون سال آینده رو شرکت کنم ؟؟؟؟؟ 

و اینکه درسته میگن تا سال ۱۴۰۵ هست ؟؟؟ 

ینی تا اخر سال ۱۴۰۵ برگزار میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون از تاپیک خوبت خیلیییی مفیدع واقعا من یه سوال دارم در حال حاصر من ترم پنج هستم انشال ...

سلام گلم.خواهش میکنم

ببین اول از دانشگاهت بپرس چندماه طول میکشه مدرک موقت و مدرک اصلیت صادر بشه. چون اگر آزمون دادی و قبول شدی و به موقع مدرکت موقت یا اصلیت ارائه ندی حذفت میکنن. فقط موقع ثبت نام معدل و تاریخ فارغ التحصیلیت باید وارد کنی بعد ثبت نام تا موقع بررسی مدارک قبول شدگان ۳_۴ماه حدود فرصت داری مدرکتو جور کنی ولی خب بعضی دانشگاه ها همکاری نمیکنن طول میدن

کسی دقیق نگفته قراره آزمون تا کی برگزار بشه و فکرکنم حالا حالا هست آزمون. چون هرسال تعداد زیادی بازنشسته میشن و نیروهای ورودی از دانشگاه فرهنگیان تعدادشون کمه. پس کمبود نیرو خواهند داشت.

سلام گلم.خواهش میکنمببین اول از دانشگاهت بپرس چندماه طول میکشه مدرک موقت و مدرک اصلیت صادر بشه. چون ...

اها خیلییییی ممنون از توضیحاتت خانمی 

انشالله خیر ببینی 

فقط سه سوال دیگه بنطرت از این ترم شرکع کنم درسای تخصصی رو یخونم ؟؟؟؟ 

اها خیلییییی ممنون از توضیحاتت خانمی انشالله خیر ببینی فقط سه سوال دیگه بنطرت از این ترم شرکع کنم در ...

خواهش میکنم. ممکنه منابع یکم تغییر کنه. اگر وقتشو داری دروس اختصاصی مثل روانشناسی رشد و اختلالات یادگیری و فنون تدریس و... بخون .اختصاصیا واقعا سختن. 

خواهش میکنم. ممکنه منابع یکم تغییر کنه. اگر وقتشو داری دروس اختصاصی مثل روانشناسی رشد و اختلالات یاد ...

اهاااا 

پس اینارم حتما شروع میکنم 

فقط شما کانالی چیزی میشناسی که این کتابارو داشته باشه ؟؟؟؟

اهاااا پس اینارم حتما شروع میکنم فقط شما کانالی چیزی میشناسی که این کتابارو داشته باشه ؟؟؟؟

توی یکی از کامنتا آدرس چندتا کانال گذاشتم. داخل اونا هست همه چیز

عزیزدلم ممنونم از تمام وقت و تمرکزی که گذاشتی و اینهمه توضیح دادی🌹خیلی مفید بود واقعا دستتون درد نک ...

قربانت عزیزم.

مرسی از انرژی مثبت خودت🧡

موفق باشی

چقد قشنگ همه چیزو توضیح دادیمن مشکلم نداشتن انگیزه و تمرکز هست ؛انگیزم بخاطر مشکلاتم کم و زیاد میشه ...

ممنون.

خب شما استوری معلما و دانشجوهای فرهنگیان و پیجای استخدامی مدام ببین که انگیزه بگیری