2777
2789
عنوان

سیر تا پیاز تجربیاتم از آزمون استخدامی آموزش وپرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 14685 بازدید | 323 پست
من تو کتبی قبول شدم اما مصاحبه رد شدم

الهی،،، به چشم یه تجربه بهش نگاه کنید

هر شکست مقدمه یه پیروزیه

ان شاالله سال دیگه قبول میشین.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
برای مصاحبه یه روز باید برین تحویل مدارک و انجام معاینات پزشکی(قد و وزن و فشار و چشم واینا) و هرچی ل ...

بیشتر ترسیدم 😐

برای گزینش تلگرام و واتساپ و ....هم مشکل سازه ؟ 

آخه مثلا تلگرام هم مطالب خوبی برای آزمون داره داشته باشیم کد ۱۹نمیخوریم ؟ 

بازم ممنون بابت وقتی که گذاشتید و این همه تایپ کردید موفق باشید و حاجت روا

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشتر ترسیدم 😐برای گزینش تلگرام و واتساپ و ....هم مشکل سازه ؟ آخه مثلا تلگرام هم مطالب خوبی برای آز ...

ممنون عزیزم.

نه نترسین تو مراحلش که قرار بگیرین اینقدر مطلب میخونین و اطلاعاتتون بالا میره که یه پا استاد میشین ایشاالله 

از الان نگران گزینش نباشین. وقتی کتبی قبول شدین شروع کنید برای خوندنش. از من پرسیدن پیام رسان خارجی چیا داری گفتم تلگرام اونم کانالای درسی هستش. از بقیه که اینستا داشتن پرسیده بودن چه پیجایی فالو کردن و کیا فاورشون هستن و انگار میفهمن چه جور پستایی لایک کردن پس حواستون باشه.

ممنون عزیزم.نه نترسین تو مراحلش که قرار بگیرین اینقدر مطلب میخونین و اطلاعاتتون بالا میره که یه پا ا ...

اینستام همش پیج های آموزشی و آنلاین شاپ 

نه اهل لایک کردن هستم نه کامنت گذاشتن فقط نگران اینستا قبلیم هستم که رمزش فراموش کردم یادم نمیاد چه پیج هایی دانلود کردم برای چندین سال قبله 

فقط نگران همینم وگرنه از نظر حجاب و تحقیقات محلی مشکلی ندارم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اینستام همش پیج های آموزشی و آنلاین شاپ نه اهل لایک کردن هستم نه کامنت گذاشتن فقط نگران اینستا قبلیم ...

پس نگران نباشین. فعلا آزمون کتبی را بچسبین

یه نکته یادم رفت بگم 

کلا امتیاز کتبی+ مصاحبه هزار نمره داره.

۴۰۰ نمره کتبی 

۶۰۰ نمره مصاحبه(۲۲۰نمره گزینش، ۱۸۰ نمره تدریس، ۲۰۰نمره ایفای نقش و بحث گروهی)

بسیج و مدارک امتیازآور جز نمره گزینش حساب میشن.

هرچی بتونید آزمون کتبی با نمره بالاتر قبول بشین برای مراحل بعدی به نفعتونه

خیلی ممنونم بخاطر مطالب و تجربیات ارزشمندی که برامون نوشتی🌹

امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و موید باشی💚

من اگر از الان بخوام بخونم به نظرتون منابع  دبیری کارو فناوری رو بخونم یا کیفیت بخشی ؟ چون اینطور که گفتید منابعشون با هم فرق داره

بعد اینکه  سن ۴۰ سال و متاهل میتونه شرکت کنه؟

خیلی ممنونم بخاطر مطالب و تجربیات ارزشمندی که برامون نوشتی🌹امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و موی ...

خواهش میکنم.ممنون

بله شرط سنی لیسانس تا۴۰ سال هست. به ازای هر فرزند یا سابقه کارآموزشی یکسال سقف شرط سنس براتون افزایش پیدا میکنه. خانواده ایثارگران هم کلا شرط سنی ندارن.

هر دوتا آزمون میتونید شرکت کنید. من به نظرم مصاحبه دبیری از کیفیت بخشی آسونتره. 

بعد که ان شاالله استخدام شدین اگر کاروفناوری نخواستین میتونید دروس متفرقه هم برا تدریس انتخاب کنید چون نیرو کم دارن.

خیلی ممنونم بخاطر مطالب و تجربیات ارزشمندی که برامون نوشتی🌹امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق و موی ...

اتفاقا یکی از همکارای من که امسال قبول شد ۴۰سالشون بود

ارشد و دکترا هم شرط سنیشون بالاتره

معدل لیسانس هم شرطه ؟یا راجب لیسانس پیام نور سختگیری ندارن؟

ن شرط معدل نداره فقط موقع ثبت نام معدل و تاریخ فارالتحصیلیت باید وارد کنی

فرقی هم نداره از کدوم دانشگاه فارغ التحصیل شدی

از الان برو دنبال کارای مدرکت که بگیریش

من یکیو میشناسم امسال با معدل ۱۳ از پیام نور قبول شد

ن شرط معدل نداره فقط موقع ثبت نام معدل و تاریخ فارالتحصیلیت باید وارد کنیفرقی هم نداره از کدوم دانشگ ...

من هنوز ترم ۳ هستم ... میخوام از الان اروم اروم بخونم ولی ... هیچی هم نمیدونم دلم میخواد منبع رو بذارن جلوم فقط بخونم هیچی کلا سردر نمیارم

ن شرط معدل نداره فقط موقع ثبت نام معدل و تاریخ فارالتحصیلیت باید وارد کنیفرقی هم نداره از کدوم دانشگ ...

بعد ببخشید چون بنظرم اطلاعاتتون خوبه میپرسم

بنظرتون با رشته مشاوره بهترین و اسونترین جایی ک میتونم راحت استخدام بشم کدوم ارگانه؟