2777
2789
عنوان

ماماناي اسفند ٩٦

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی نگرانم همش فک میکنم نکنه یه مشکلی وجود داره که لگد نمیزنه، تازه همین نبض رو هم اطراف ناف حس ...

منم دقیق همین حس رو دارم

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
آخه الان جنین 20سانته، چطور ممکنه لگداشو آدم حس نکنه؟ نمیدونم والا همش استرس دارم 

مکه یکمی شکمم تپل هست خواهرم میگه شاید بخاطر همینه حس نمیکنی این سز لامصب ی خورده  شکم برام گذاشت

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .

دخترك من صداش در اومد! دوستاي خوبم بازم ميگم هر كس حوصله مدير گروه شدن داشت، گروه تل گرام تشكيل بده و اطلاع بده

انشالله همه تون با ني ني هاتون سالم و سلامت باشين 

به خدا توکل کن ... کفایت می کند
Lilypie Pregnancy tickers
دخترك من صداش در اومد! دوستاي خوبم بازم ميگم هر كس حوصله مدير گروه شدن داشت، گروه تل گرام تشكيل بده ...

هدا جون همین خوبه اخه من از اونوقت که نیمی سایت عضو شدم اصلا تل گرام نمیرم

2810