2777
2789
عنوان

سوال خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست

عفونت نداری؟

به نظرم حتما یه دکتر برو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ناخن خودتو زخم نکن

منظرش انگشت گمونم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
منم کلی درد و سوزش داشتم تا ۶ ماه ولی خون ریزی ن در حد دو قطره ک اونم دستمال کشیدم دیدم

نه من 2 بار داشتم هر دوبار خیلی دوتا پام و پتو خون شده بود انگار پریود شدی لخته اصلا خیلی فقط اشک میریختم  پس طبیعی تیست  

معاشقه داشتی قبلش.؟ دکتر به من گفت اگه زمان معاشقه زیاد باشه بهتر تحریک میشی و خود واژن آمادگی پیدا ...

همش چرت درد داره عین چی 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
نه من 2 بار داشتم هر دوبار خیلی دوتا پام و پتو خون شده بود انگار پریود شدی لخته اصلا خیلی فقط اشک می ...

ن عزیزم باید بری دکتر خون نمیاد خیلی کم 

معاشقه داشتی قبلش.؟ دکتر به من گفت اگه زمان معاشقه زیاد باشه بهتر تحریک میشی و خود واژن آمادگی پیدا ...

اره داشتیم از ژل 

جتی خودم اعلام آمادگی کردم 

اما تا یک جا جلوتر نمیتونم و درد شدید ،آروم هم رابطه  بود 

گفتم شاید تازه عروسم طبیعیه ولی اینجا میگن غیر عادیه 

علائم عفونت رو ندارم

به هرحال یه دکتر برو 

متخصص زنان 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️