2777
2789
عنوان

قبول دارین کار کردن برای دختر یا زن نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 17 پست
اهان مثلا بری فروشندگی ۱۲ساعت کار در روز با حقوق ۱۲م بلند پروازیه ؟

بببن عزیزم اهداف فرق می‌کنه . 

من بخاطر کمالگرا بودنم به مهندس شدن راضی نشدم!!! حقوق بالای پنجاه میلیون در ماه به صورت دور کاری . و دوباره بعد چندسال برای کنکور دارم میخونم . 

پس همه چیز به هدف هرکس بستکی داره . یکی در راه رسیدن به هدفش ممکنه همین فروشندگی رو هم انجام بده 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خانه داری برای زنان کمالگرا کفایت نمیکنه . خانه داری برای زنان بلند پرواز کفایت نمیکنه .خانه داری بر ...

هم کمالگرام هم بلند پرواز هم استقلال طلب ولی تو هر شغلی نمیرم،

وجه اجتماعیش برام مهمه، 

واقعا هر شغلی شایسه خانم نیس.  

اگه شغل خوب برام جور نشه میمونم خونه و کمک میکنم همسرم شغلشو توسعه بده. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم کمالگرام هم بلند پرواز هم استقلال طلب ولی تو هر شغلی نمیرم،وجه اجتماعیش برام مهمه، واقعا هر شغلی ...

عزیز جان وقتی هدف داشتی باشی اراده هم داشته باشی همه کاری براش می‌کنه!  بستگی داره هدفت چند درصد زندگیتو تشکیل بده . حاضرم برای هدفی که تو ذهنمه ظرفشور رستوران هم بشم . به شدت هم کمالگرام وسواسی هم هستم بلند پرواز هم هستم اما هدفم کل زندگیمه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣