2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین کمک 🥺خواهر معلولمو چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست
دو روز غذا نخورده چیکار کنم؟

عزیزم به نظرم میاد زیادی تر و خشکش کردین لوس شده ...نترس از چند روز غذا خوردن طوریش نمیشه ...یه چند روزی کاری به کارش نداشته باشین دورو برش هم نرین .باهاش هم چشم تو چشم شدین خیلی عادی رفتار کنین که انگار هیچی نشده ...این قدر خواسته هاشو پیش پیش برآورده کردین و تو اولویت قرارش دادین که سطح توقعش رفته بالا...بذارین یه کم یاد بگیره که باید مثل بقیه خواسته هاشو درست مطرح کنه و صبور باشه

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خاله منم همینطوره و از نظر ذهنی مادر زادی مشکل داشته و اونم دقیقا یک سره و مداوم دنبال پسر هاست ...

آخه خواهر من تا وقتی مشغول با یکی تا خدی غذا میخورده یکم خرف گوش میده حالا من نمیدونم چیشده که بعد دو سه روز نیست اون طرف این کلا آب هم نمیخوره با همه بداخلاقه گریه میکنه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
۲۳ سالمونه هر دو روانپزشک بردم بخدا یه کامه حرف نزد باهاشروانشناس تا الان چهار تا بردم حرف نمیزنه به ...

همو ن دیگه روانشناسی میخونه بلده چجوری با روانت بازی کنه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
2805

بزار خودش کارهای خودش رو انجام بده یکی رو میشناسم با وجود اینکه فلج مادر زاده با یه فرد سالم ازدواج کرده البته کارهاش رو خودش انجام میده و وابسته به کسی نیست منظورم اینه که این افراد هم میتونن ازدواج کنند

بزار خودش کارهای خودش رو انجام بده یکی رو میشناسم با وجود اینکه فلج مادر زاده با یه فرد سالم ازدواج ...

آفرین اتفاقا وقتی طرف مستقل و قوی بار بیاد شانس اینکه یه ازدواج خوب بکنه خیلی بیشتره

دوقلوییم ۲۳

عزیزدلم

واقعن تحمل این همه مشکل سخته بنظرم زیادی ب خاهرت توجه میکنید یکم لوس شده ی مدتی بزارید بحال خودش بجاش ب خودت برس خاهرت هم ازت یاد بگیره بعد مدتی ک خالش خوب شد براش کتاب بخرید از گوشی دور بمونه هیچ پسری با دختر معلول ازدواج نمیکنه براش سرگرمی دیگی درست کنید از این فکرا دور باشه توام سعی کن خوشحال‌تر باشی خدا خاهرت اینطور کزده توام باحاش پیر نشو بخودت برس عزیزدلم

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 

تو تاپیکات بودم قبلا

چقدر زندگیت درد داره

الهی خدا بهترین ها رو برای خودت و خواهرت رقم بزنه

الهی خدا برات جبران کنه عزیزم

الهی خدا به مادربزرگت طول عمر و سلامتی بده

الهی هر چی خیره برات پیش بیاد

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
آفرین اتفاقا وقتی طرف مستقل و قوی بار بیاد شانس اینکه یه ازدواج خوب بکنه خیلی بیشتره

همه کاراشو خودش میکرد حتی با عصا تنهایی راه میرفت از وقتی افسردگی گرفت و عاشق کاردرمانگرش شد روز به روز پس رفت کرد 

به همه روانشناساش میگه خواهش میکنم فقط بگین کاردرمانگرم بیاد اگه اون بیاد من خوب میشم

بزار خودش کارهای خودش رو انجام بده یکی رو میشناسم با وجود اینکه فلج مادر زاده با یه فرد سالم ازدواج ...

ولی خاهر ایشون حالت عادی ندارن خودش مریضه خاهرشو هم با خودش مریض کرده 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 

خودت برو‌با روانپزشک صحبت کن ، بش بگو دارو بده به هر دو ، تو هم کم کم افسرده میشی ، داروها را یجوری تو شربت به خوردش بده،یکمم بی خیال باش ،،مسئولیتت زباده و سخته ، بدون اینا هم میگذره 

عزیزدلمواقعن تحمل این همه مشکل سخته بنظرم زیادی ب خاهرت توجه میکنید یکم لوس شده ی مدتی بزارید بحال خ ...

باور کن انقدر باهام سرد شده حرف نمیزنه من تو دنیا همین یدونه خواهرو دارم اونم اینجوری

از زندگی هیچ لذتی نمیبرم کل شب و روز من فقط فکر و خیال و استرس بیشتر کار کنم پول دربیارم 

تو خونه عموی معتاد دارم که دوسال پیش تعرض کرده بهم 

شما خودت خساب کن که چقدر تو خونه خارج از اتاقم حس نا امتی دارم دیگه منو از اتاق انداخته بیرون چون دوست داره تنها باشه من هفته هاست خواب راحت حتی ندارم 

باور کن انقدر باهام سرد شده حرف نمیزنه من تو دنیا همین یدونه خواهرو دارم اونم اینجوریاز زندگی هیچ لذ ...

چقدر شرایطت سخته عزیزم خدا بهت کمک کنه...😔😔

باور کن انقدر باهام سرد شده حرف نمیزنه من تو دنیا همین یدونه خواهرو دارم اونم اینجوریاز زندگی هیچ لذ ...

الهی عزیزدلم قربونت برم بهتره بفکر خودت باشی ب خودت برس ازدواج کن شاید تونستی خاهرت هم با خودت ببری تا اون موقه شاید خاهرت هم سر عقل بیاد 

2810