2777
2789
عنوان

این مقدار غذا برای دوتا بچه زیاده

161 بازدید | 11 پست

ازین خامه پاکتی صورتی ها هست، دوتا بچه 6و3ساله بانون بخورم تموم شده برای یه وعده صبحانه زیاده؟یا طبیعیه ؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بچه طبیعیهنگران نباشهر روز بهشون نده بچه ها شیطونی میکنن و خامه هم خالی میخورن

مادر شوهرم میگه زیاد پنیر میذاری تو لقمه زیاد خامه میذاری خودشون نون از بغل خامه و...رد میکنند خیلییی کم میذارن من اینطوری دوست ندارم بچه ها هم نمیخوره ولی الان یه لحظه شک کردم گفتم نکنه زیاد باشه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سعی کن خامه رو کم کم حذف کنی 

پنیر خامه ای بگیری که چربیش کمه

اگه عسل دوست ندارن مربای کم شکر درست کن با میوه ای که خودش شیرینه

قند رو هوشو قد بچه تاثیر داره

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
مادر شوهرم میگه زیاد پنیر میذاری تو لقمه زیاد خامه میذاری خودشون نون از بغل خامه و...رد میکنند خیلیی ...

ببین گلم چون بچه هستند طبیعی 

و خوششون میاد خالی بخورن 

اگر اضافه وزن ندارند فکر نکنم مشکلی باشه 

من خودم عاشق خامه صبحانم😭😭😭😭😭 اما رژیممممم

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)