2777
2789

بله من استفاده میکنم راضی ام پوستمم چرب و حساسه

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پوستم مختلطه  بدنیست معمولیه همه مدلشو داره میتونی فاقدچربیشو بگیری

شما استفاده کردی عزیزم؟ بد نیست یعنی چی؟ من پوستم حساسه همیشه یا اوریاژ زدم یا الارو ... اگه جوش میاره نگیرمش

من یه بارمخصوص کودکانشوبرای بچه م گرفتم بدنبود.ولی بنظرم بهترازاون هم هست.دفعه بعدمارک دیگه گرفتم.

سارینای قشنگم عاشقتم دخترم.فرشته کوچولوی مامان وباباش ۲۷ دی ۹۴ زمینی شدودنیامونوزیروروکرد.
ممنونم عزیزم خداروشکر پس ... من توی پیج کیف ارایش خییلی شنیدم تعریفشو گفتم الکی هفتاد پول ندم همینو ...

خواهش میکنم عزیزم اره به امتحانش می ارزه بی رنگ فاقد چربیش پونزده تومنه!

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

غزل يك ضد آفتاب هست بنام DERMALIFT ايران تحت ليسانس فرانسه زده دكتر به  من معرفي كرد. منم هميشه ضد آفتابم خارجي بود و حدود 80 ميخريدم ولي اين واقعا مناسبه و عالي. پوستمم چربه

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
غزل يك ضد آفتاب هست بنام DERMALIFT ايران تحت ليسانس فرانسه زده دكتر به  من معرفي كرد. منم هميشه ...

سامانتا جونم مرسی که گفتی    ... ولی جالبه که ایران میزنه و انقدر گرونه   من میخوام زیر سی باشه چون میخوام سی تومن هم یه مرطوب کننده بایودرما بگیرم توی این هوا پوستم اذیت نشه ... 

سامانتا جونم مرسی که گفتی     ... ولی جالبه که ایران میزنه و انقدر گرونه   من میخو ...

داروخانه گفت ايران ميزنه ولي هرجا ميزنه خيلي خوب و سبكه  

ای جانم خب پس برای پوست منم جوابه    

من دنبال كرمي بودم كه حتما oil free باشه. وگرنه توي ايراني ها سيگل هم خيلي خوبه و بسيار ارزون فكر كنم 8 يا 10 تومنه

من دنبال كرمي بودم كه حتما oil free باشه. وگرنه توي ايراني ها سيگل هم خيلي خوبه و بسيار ارزون فكر كن ...

دقیقاااا منم فقطط باید اویل فری بزنم چون پوستم چربه و خیییلی حساس ... یه کم ناسازگاری کنم باهاش جوش میزنه