2777
2789
دو سال پیش در چنین روزی ...اولین روز آخرین قاعدگی من بود و من علی رو باردار شدم...ههههههههههههههه...اون سال در جنین روزی من سردرد شدید شدم و به بیمارستان رفتم...فکر کنم نیمه شعبان بود

انگاری هیچ کس نیست من برم...تا بقیه بیان حرف بزنن..هههههههههههه
دخمل طلای من الان در آغوشمه
اکی هدی وسط هفته هم 90 درصد نمیتونن بیان ولی یه قرار هم وسط هفته میزاریم یه 2 فته دیگه خوبه؟اونلی فور یو (چشمک)
سپید سعی کن بیای...ببین یه کاری کن...تو تا مترو صادقیه چقدر راه داری؟
جلو در مترو هم اتوبوس هم تاکسی خطی داره واسه پونک سوار میشی میگی سر مرزداران....اونجا الهام خونشون همون جاست میتونی ست کنی باهاش اگه ماشین داره بقیه اش رو با اون بیای....اگه نهج البلاغه بشه تو اکی هستی یا بازم دوره؟میخوای بزرایم همون جا؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ههههههههههههههههههههه من 2 مردادماه بودم چه جالب یاد اوری خوبی کردی سپید دستت درد نکنه من این ماه رفتم بودم مشهد برگشتم دیدم بله اقا مهدی اومده

ولی جالبه روزای پریودمون نزدیک به هم بوده ولی بچه حدود تفاوت به دنیا اومدشون کمی زیاده
تقویم های شیک وفانتزی همراه با اشانتیون
http://journalkodak.blogfa.com/ وبلاگم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691490&PostID=27061178#27061178
تایپکم
وااااااای سپید جون ممنون چه یادآوری به موقعی ... من 7 مرداد بودم .... آره شاپرک چه جالب ...

آخه میدونی از اولین روز آخرین پری حساب میکنند دیگه اما معلوم نیست که پروژه کی بوده هههههههه شاید الان بشه فهمید ههههههه
سلام سلام چطورین ؟

امروز من پر از حسهای مثبتم خیییییییلی خوب و ارومم کاش میشد از اینجا با هم تقسیمشون کنیم

مرسی سمانه جون که به من خبر دادی ما امشب قرعه کشی ماهیانه داریم که امیدوارم ببریم و فردا هم خونه یکی از دوستان دوره داریم اااااخ جون نانای نانای ولی از طرفی دلم شماهارو هم میخواد اگه قرار وسط هفته چهارشنبه باشه عالیه هر جا بگین ما میایم به خداااااااااااااااااااااا

قربون چشم علی جون ایشا... زودی خوف بشه خاله

بردیا جون سرما خورده عزیز دلم ایشا... عفونت نداشته باشه و یه سرما خوردگیه ساده باشه

پریا خانوم ماشا... خییلی بزرگ شدی بووووووس

سمیه جون خسته نباشی خانوم مهدی رو بماچ

سلاااااااااااااااااااااااااااااااام خوبین ؟

وای من امروز خییییییییییییییییییییییلی خوبم پر از حسهای خوب پر از ارامش کاش میشد براتون ایمیل کنمشون ههههه

مرسی از اطلاع رسانی سمانه جون ما این هفته حسابی سرگرمیم قرعه کشی ماهیانه و گردهمایی دوستانه

اگه وسط هفته چهارشنبه باشه من اکیم امیدوارم فردا به همتون خوش بگذره از طرف من فرشته ها رو بماچین

من میخوام واسه مهمونی امشب موهام رو اتو کنم اگه موفق بشم ههههه میرم که تا باران خوابه دست به کار بشم

فعلا بااااااااااااااااااااااااای
ببخشید اولی نیومده بود ولی حالا که دوباره تایپ کردم اونم اومد
ولی حالا که اینهمه تایپ کردم هیچکدوم رو دلم نمیاد پاک کنم هههههههه من دیگه رفتم بوووووووووووووووووووووس
خوش بگذره گلی...جات خالیه اخر نمیشه ما شما رو ببینیم.....
سپید کجا رفت؟
ما هم امشب دوره داریم ...میریم مهمونی ...خاطره احساس میکنیم خسته ایی ...بی حالی ...کلا انرژی سابق رو تو نوشته هات نمیبینم....اره؟یا اشتباه میکنم؟
هههه مال من 20 مهر بود چه باحال.....
مرسی گلی جون. انشاء اله هم قرعه کشی به اسمتون دربیاد و هم مهمونی خوش بگذره

سپیده جون می بینم که همه رو یاد اولین روز آخرین پری قبل از بارداری انداختی.هههههههه

سمانه جون درست احساس می کنی. بردیا امروز خیلی اذیتم کرد. بعد از چند روز با یه عالمه کار همش نق همش غر ... خسته شدم انقدر امروز ریخت و هی جمع کردم. بعدشم وقتی چند روز خونه مامانم هستم بد و تنبل می شم. چون اونجا همه کارای بردیا رو مامانم انجام می ده. حتی شب تا صبح هم می بره پیش خودش می خوابونتش. اینه که منو تنبل می کنه.

الانم باباش بردش دکتر. من نتونستم برم باهاشون چون قراره ساعت 4 تا 8 شب مشتری بیاد واسه بازدید خونه

راستی مهمونی به تو هم خوش بگذره سمانه

زیلو هم بیار اره واسه عکس دورش می شینیم شیک می شه...ههههههه
.................. همه روخوئنم سرگیجه گرفتم عجب ماجرایی
............... خوش به حال هرکی بیکاره میتونه بقیه روبذاره سرکارررررررررررررر
................... منم کلی برای خاطره وشاپرک ناراحت شدم - کارهرکی بوده واقعا کار مزخرفی کرده
............... هههههههههههههه من همیشه ته ماجرا میرسم خدایی شماها همه حرفاتونو زدید من اومدم تازه دارم اظهار نظر میکنمممممممم
................ گرفتارم به خدا پرهام دیروز ۱0 بار شکمش کار کرد شب دیگه ترسیده بودم امروز بهتره ولی هنوز تب داره وهیچی نمخوره
مرسی که قرار گذاشتید وبه یاد منم بودید ولی هیچ مسجی نرسید اصلا خونه ما انت نمیده منم امروز به خاطر پرهام رفتم ازمایشگاه سرکار نرفتم دوباره - نمونه مدفوع بردم برای کشت رسما دهنم آسفالت شده
خیلی دلم میخواد بیام ولی پرهام مریضه تو پارک نمیشه عوضش کرد تب هم داره سختمهههههههه
من نمیدونم چرا قسمت نمیشه بیام شماها رو ببنممممممممم
............... درضمن اگر اسهال پرهام ویروسی باشه بهتره با بچه های دیگه در تماس نباشه خدا نکرده بچه ها میگیرن

.................. با این اتفاقاتی که افتاده دیگه نمیشه اعتناد کرد حالا اگر یکی بیاد جای کس دیگه پست بذاره چی؟؟؟؟؟؟؟؟/ از کجا بفهمیم من صبح انلاین بودم ول یاصلا نفهمیدم اون پستا کپیههههههههه
درضمنبه جان خودم من مرد نیستماااااااااا هی قرار میذارید نمیاممممممممممممم
بچها دعا کنید پرهام زودتر خوب بشه بچم داره اب میشه هرچی به زور بهش میدم از اون طرف سریع میاد بیرون دیشب دم غروب میخواستم بشینم های های گریه کنم دیدم باید افطار درست کنم کلی کاردارمممممم وقت لوس بازی نیست
بهار کاملا حقداری منم فقط یه پنجشنبه جمعه رو دارم
با کلی کارباید برم خونه مامانی پرهام هرهفته کارت بزنممممممممممممم