2777
2789
سلام سپیده جون خداروشکر علی عزیز چیزیش نیست......مراقب باش..میتونست خطرناک باشه.....خداروشکر

سلام ملیحه جان..............من از سه ماهگی مبین اینجام..............یعنی درست یکساله با بچه هام.............خیلی برام عزیزید همگی..................خیلی!

سلام المیرا جان بچه های گلت خوبن....چرا هیچ وقت عکس نمیداری ازشون....شایدم من ندیدیم
*ان هو الا ذکر و قران مبین*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر سپیده اینقدر بعد گفتن تو همه چی ریخت بهم که یادم رفت احوال علی رو بگیرم....خدا رو شک رکه بهتره....
چرا بردیا مریض شده؟سرما خورده یعنی؟
مهد کیمیا بد نیست یه چیزایی دیدیم که خوب مهده دیگه..به قول امیر باید دید مزیت هاش بیشتره یا معایبش...زور مزایا بیشتر میچربه....مثلا من رو پستونک کیمیا حساسممممممممممم ...دیروز میدیم میفته کف مهد میزاره تو دهنش من گفتم بهشون ولی 100 درصد مراقبت نمیکنن..خوبه من خیلی رو کیمیا حساس نبودم وگرنه قطعا مریض میشد تندی....8 صبحانه میخوره 10 میان وعده 12 ناهار...مربیش میگه همش میگه بدین من بخورم هههههه....میگه هر یه قاشقی که میدم به کیمیا میگم ماشالاااااااا کیف میکنم میخوره هههههه تو خونه هم یه موقع هایی اینوطریه یه موقع هایی نه.....
تکلا بچه ها واسه خودشونن ...کیمیا موچکترین بچه مهد...بمیرم واسه بچم ههههه
ولی وب همشون دوسش دارن....واسه عوض کردنش مشئول تعویض که اومد خط وسط مقعنش رو فرق سرش بود یه نقس نفسی بنده خدا میزد...صدای جیغش همه مهد رو گرفته بود...مربیش میگفت این چرا اینوطوری میکینه....گفتم هر چی بهش تحمیل بشه شاکی میشه و جیغ بنفشششششششششششششششش هههههه
یه کم دیروز بد قلقی کرد 11 رفتیم مهد ولی نرفتیم پیشش خودم اروم شدم.....تو بگو......
کیما هم 2 ماه وزن اضافه نکرد یه دفعه یک ماه 800 گرم اضافه کرد....ای خداااااااااااااااا
هدی میدونی چکار میکرد یه تلق گذاشت جلو کیمیا اب پاشید با ابپاش روش ...بجچه ها خوششون میاد میرن دست بزنن اون عکس میگیره.....ولی خیلی اب بپاشی دیگه نینی خوب نمیفته....
سلام و روز به خیر به همگی ...

خیلی خوشحالم پست های امروز رو میخونم، کم کم داریم مثل قبل میشیم ... شکرررررررررر

ممنون خاله ها از لطفتون به طاها ... باموهای کوتاه شده حسابی پسر شده

به به المیرا خانم .. من دیگه ناامید شده بودم ما رو از یاد بردی خانمی ... خوب؟ دسته گلهات خوبند؟ دلمون تنگ شده بود برات

به به قربون مبین خوش تیپه که شهریور میخواد بره آتلیه ...

ما امشب میخوایم با دوستامون بریم افطار پارک ... قرار شده هرکس یه چیزی درست کنه
دوستان بهم ایده بدید که چی درست کنم ... راحت باشه و نیازی به گرم کردن اونجا هم نداشته باشه .. مرسی
سپیده جون خدا رو شکر مساله خاصی نبوده ... عززززززیززززززززم علی پهلوون خاله هست آخه

خاطره جونم انشاا... بردیا هیچیش نیست و خوبه خوبه ... شاید آلرژی رفت و آمد باشه میبریش میاری و مریی نباشه

ملیحه جان خوبی؟ پست هم میذارید بعدش پاک کنید اگر مساله خاصی هست

سلام به همه

خاطره جون خوبی؟انشاالله بردیا طوریش نیست

ملیحه خانم خوبی؟پریای مو قشنگ خوبه ؟یک عکس بزار ببینمش

سپیده جون الحمدلله که چیزی نیست چشم پهلوون

بهار خانم و هدی جون خوبین
ملیحه جون دوست داشتی سوالت و اینجا بپرس. اگه هم فکر می کنی اینجا مطرح نکنی بهتره برام توی وبلاگ بردیا خصوصی بزار یا ایمیل بده با همین ایمیل نی نی سایت .. حتما جوابت و می دم عزیزم

بردیا هم آره سرماخورده . سرفه و آب ریزش بینی...یه کم هم داغه امروز به نظرم

هدی جون قیمت می گیرم از سه سیب و بهت خبر می دم عزیزم

سمانه مهد بردیا هم خوبه. بدک نیست. از اون چیزی که توی ذهن من بود 1000 برابر بهتره... صبحانه 8 میدن. 10 میان وعده و 11.30 ناهار . معمولا 2 هم بهش شیر می دن که من می رم می گن شیرشم خورده. 2 بار تعویض پوشک داره. مگر این که پی پی کنه... خوبه . راضی ام. پستونکش هم من زنجیر بستم بهش که به لباسش وصل باشه... بردیا هم اکثرا می گن خوب خورده. تا حالا فقط 2 بار گفتند ناهار نخورده فقط ماستش و خالی خورده. بعدشم بهش شیر دادن... روزایی هم که اونجا پی پی کنه می گن... هر روز که می رم دنبالش گزارش می دن که چیکار کرده و چی خورده و چی نخورده. کلا بی خیال پرستار شدم. سعی می کنم تا آخر همین ماه رمضان هم جا به جا بشیم. دنبال خونه هستیم اون سمت...

المیرا جون کم پیدایی خانمی!!!!

هدی جون راست می گی بردیا توی این 1 ماه اخیر 2 بار سرما خورده. بردیایی که هیچوقت مریض نمی شد. حالا یه مهده یا آلرزی یا حساسیت و نمی دونم

سپیده جون منم نیستم روزا دلم همش اینجا پیش شماهاس... اما واقعا از سر کار نمی رسم بیام سر بزنم

آپ کردن هم راستش چیزی ندارم. عکس که اصلا ندارم. اما به زودی سعی می کنم به روز کنم وبلاگو
سلام بهار و فهمیه . ملیحه....خیلی طاها مرد شده ها......
اره مطمئنم حقشو میگیره ولی یه کم زیادی میگیره...دیروز تو دوربین دیدیم یه نینی که مهر 2 ساله میشه پتوش رو گرفت رفت ازش کشید و گرفت و بعد هم دنبالش کرد هههههههههههههههه اینقدر حندیدیم تو اتاق جلو دوربین ههههه
میگم من هر چی میگم با این تاریخ کیا موافقند هیچ کس نمیگه....من با اجازه 2 تا تاریخ خودم میگم یکی اخر هفته یکی وسز هفته هر کی تونست سر هر کدوم بره خوبه؟
چون یه عده ار هفته میتونن یه عده اخر هفته نمیتونن.....قرار قبلی هی رای گرفتیم هیچ کس جر من و خاطره و فرناز اعلام نکرد.....
خوب اولین قرار 3 شنبه همین هفته ساعت 6 ....
دمین قرار جمعه بعدی یعنی فردا نه بعدی اونم ساعت 6....
مکان :پارک پرواز تو سعادت اباد
دموی پارک نهج البلاغه اگر بشناسید

دیکتاتوری رو حال کردید!!!من شرمنده ام ولی فکر کنم فقط اینوطری جمع بشید ...حالا اگه کسی استثنا با سه شنبه مشکل داره بگه میکنیم چهار شنبه یا دوشنبه و جمعه هم میتونه بشه 5شنبه....

فقط فرناز تو تهران میمونی تا این تاریخ؟