2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپید جون منم مثل شما دلم تنگ میشه ولی همون کلی اطلاعات از خودمون گفتیم اونجا حالا یه نفر بدونه یه چیزی ولی خیلی خواننده خاموش میان و میرن نباشه بهتره .....واسه من سخته برم همه پست های خودمو پاک کنم.....خود تو هم خیلی از زندگی خصوصیت اینجا گفتی اگه سو استفاده ایی ازش بشه چی....
سرور هم الان زنگ زد بهش گفتم ...گفت موافقه....
این پست رو آخر آهو گذاشته بود براتون کپی میکنم ...........

آهو :‌
اول باید یه چیزی را بدونید بعدا بر سر زبونتون بیارید. الکی نمیشه به یکی مشکوک بود.
درسته که اینکار کار من بوده ولی بخدا من نمی دونستم که ناراحت میشین وگرنه عمرا اینکارو می کردم و الانم که خیلی ناراحتم . من هیچ وقت از اطلاعاتتون سوء استفاده نکردم اصلا به چه درد من می خوره . فقط و فقط و فقط یه شوخی بود اونم بهم زهر شد . می دونید من همتونو دوست دارم قسم هم می خورم که یک زنم . اولش که نوشتم می خواستم فقط سر کاری باشه و بعدا بیام بگم که سر کارتون گذاشتم ولی نمی دونستم اینطوری میشه.
حالا اگه کلا از دستم ناراحتید اینجا مطالبتونو بنویسید و نمی خواد واسه من اینجا پاک کنید. بزارید باشه و دیگه از این شوخیها نمی کنم که شما ناراحت بشید.
فقط می خواستم بگم که خیلی ناراحتید ؟ من از اینجا برم ؟ اگه منو بخشیدین بگید و اگه نه اشکالی نداره من میرم و دیگه هم نمی یام این سایت . دوستی های اینجوری که با شوخی از هم می پاشه را دوست ندارم.
دوستان گلم خداحافظ
سپید جون محتاطانه تر حرف میزنیم گلم من حست رو کاملا درک میکینممممممم ولی این کار خودش مساله ایی نبود ولی زنگ خطری بود اساسی حداقل واسه من که خیلی زنگ صداداری بود.....فکرکن بتونن با اطلاعاتی که ازت دارن زندگیت رو از هم بپاشن.....
سمانه جون منم حس و حال شما رو دارم ... اصلاً دلم هوری ریخت پایین ... شاید هم قصدی نداشته ... فقط و فقط یه شوخی بوده اما به قول شما، یه زنگ خطری بوده
نمیدونم اما اون روزی رو که یادمه بهم گفت فقط بهار تو نگفتی خونه داری یا نه توی بچه ها ... الان که یادم میاد، یه جوری شدم ... واقعاً تعجب کرده بودم از این همه جمع بودن حواس

خیلی خوبی های دیگه هم از آهو به یادم هست .. کلیپ برای نی نی ها درست کردن و ...

واقعاً الان مخم هنگ کرده... شوک شدم راستش
2810