2777
2789
بهرا جون اصلااااااااااااااااا بحث این نیست که اهو از اطلاعات بقیه استفاده میکنه یا نه...قابل توجه خود اهو.....کار اهو زنگ خطری بود که همه بدونیم چقدر راحت میشه از اطلاعات سو استفاده کرد ....توسط کسی که اصلا ما خبر نداریمممممممممم اینجا میاد و یه خواننده خاموشه.....من اصلا به اهو کار ندارم ....من چون تو این تاپیک اطلاعات شخصی زیاد میگم پاک بشه و تو محیط مجازی محتاط تر باشیم همیننننننننننننننن.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته ... از کجا معلوم چه کسی میاد و میخونه ... اون تاپیک رو پاک کنیم بهتره
من خودم راستش ، درد و دل هم میکردم، بعدش پاک میکردم پست هامو ...

من دیگه میرم ... کیمیا خوشگله رو ببوس گلم

حالا خاطره و شاپرک از همه جا بیخبر عصر آنلاین میشند ، بنده خدا ها گیج شدند چی شده

اهان پاک شد...ماجرای شیما مامان نفس رو گفتم....

حالا حال داشتم دوباره میتایپم ههههه

ولی
اهو جان من ب شخصه ازت دلخور نیستم....
ولی کاش ادما وقتی شوخی میکنن همه جوانب رو بسنجن....خودشونو جای هم بذارن...ببینن شوخیشون خنده هم داره...یا فقط خودشون میخندن...
اونوقت همه چیز حل مشه
اصلا کار تو درسته که از همه بچه ها کمتر اطلاعات دادی....
ما هم باید حواسمون رو جمع کنیم
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
هدی جون اطلاعات ندادن خوب یه قضیه است ....جانب احتیاطه....ولی من خودم به شخصه وقتی چیزی از کسی ندونم نه میتونم واسش حرف بزرنم نه درد دل کنم نه صمیمی بشم....من از اهو هیچیییییییییییییییی نمیدونم حتی اسم واقعیشو ...فقط میدونم یه پسر داره به اسم پارسا و ساکن یزده همین .....و چون چیزی نمیدونستم بی قضاوت نسبت به خودش و کاراش و اتفاق امروز و هر چی فقط میتونستم باهاش در حد احوالپرسی ارتباط برقرار کنم.....نتونستم سوالی کنم....نتوسنتم حرف بزنم و نتونستم بپرسم...این دوستی یا دوتس یبقیه نینی سایتی ها هیچ فرقی نمیکنه....ولی از بقیه که میدونم دلم واسشون تنگ میشه...حرف میزنم خالی میشم....درد دل میکنم....سوال میپرسم ...راهنمایی میخوام وقتی تا حدی میشناسمشون میدونم این جوابی که میدن ایا به من کمکب میکنه ....یا با توجه به هر شخص حوابشو میدم.....
دوستی تو این زمونه که ادم هیچ کس رو نداره....من واقعا اینجا حرف نزنم واسه هیچ کس نمیزنم.....درد دل هایی که من اینجا از هر چی و هر کس میکنم نمیتونم بعضی هاشو به همسرم هم بگم....شکایت از خودش یا مادرش و نه به خانوادم و نه به هیچ دوستی که با هم رفت و امد داریم مثلا نمیتونم بگم.......اینا چیز کمی نیست....و با دونستن اطلاعات میسر میشه...ول یمن خودم با احتیاط تر میگم و اگه چیزی هم بگم بلافاصله پاک میکنم از این بعد.....

ممنون از اهو که همه رو اگاه کرد....و خودش هم خیلی اگاهانه برخورد کرده و محتاط بودن رو به ما یاد داد....
میشه خلاصه یکی بگه چی شد اون ور رو ترکوندین؟تاپیک اول رو پاک نکنین حداقل زمان بدین من چند صفحه که از حدیث مینالیدمو پرینت بگیرم؟رفتم خرید اومدم کن فیکون کردین از فضولی دارم میمیرم...زود؟.حتما اولی رو پاک نکنین ترو خدا
2810