2777
2789
عنوان

بچه ها تورخداا بیاااین ترسیدمممم🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 29 پست

تو بارداری هم بعضیا پریود میشن 

مبارکه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه لوبیا سحر آمیزه.😑پریود شدی قرص هم خوردی دیگه خودتو اذیت نکن

بخدا نمی‌دونم چون تجربه اولم بوده اینجوریم😅🤦🏻‍♀️

خیلی میترسم چون یک هفته بعدش هم سریع پریود شدم😅🤦🏻‍♀️

من دوران عقد بیست سی تا بی بی چک میزدم یادش بخیر با اینکه هیچی هم نبودا عین تو استرس میگرفتم ☹😂هیچی ...

خوبه تو بی بی میزدی من همش ازمایش خون میدادم 😅 اخرشم چهار سال طول کشید بچه دار بشم اونقد تو عقد استرس میکشیدم الکی 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خوبه تو بی بی میزدی من همش ازمایش خون میدادم 😅 اخرشم چهار سال طول کشید بچه دار بشم اونقد تو عقد است ...

دوران سمی بود 😂

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
عزیزم دارم میگم همون روز قرص خوردم یک هفته بعدش هم پریود شدم بعدم اصلا دخ*ول و اینا نبوده که

خب تو که اینارو میدونی و میگی چرا باز وسواس گرفتی😁منم شوخی کردم باهات😊

توروخدا درمورد بدن و جنسیتتون اطلاعات داشته باشید بعد رابطه برقرار کنید 🥺🥺🥺وقتی .....چیزی نبوده ، ...

آره عزیزم حق باتوعه کلا وسواس فکری زیاد دارم نسبت به همه چیز🥲💔

یعنی بیرون هم میریم فکر میکنم در خونه رو نبستم و اینجور چیزا 

بخدا اولین رابطه مون بود اولین بار هم بود قرص خوردم

خودم دانشجو پزشکیم و اطلاعات بالایی دارم ولی الان که به خودم رسیده ترسیدم با اینکه سریع بعدش پریود شدم🥲

2810