2777
2789
عنوان

میخوام استعفا بدم به خاطر بچم

3092 بازدید | 27 پست
سلام دوستای عزیزم
میخوام بهم بگید که تصمیمم درسته یا نه؟
من حقوقم حدود 900 تومنه
ماهی 200 میدم به پرستار بچم
البته تو خونه خودش پسرم رو نگه میداره
اما از 4 ماه پیش که اول گذاشتمش مهد همش مریضه
چی کار کنم؟؟؟
میترسم تنهایی تو خونه دووم نیارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان محبوب راستش بستگی به خیلی چیزا داره این که واقعا به حقوقت تو خونه احتیاج دارین یا نه اگه احتیاج ندارین و ا نظر مالی صددرصد تامین هستی به نظر من بهتره کارتو بذاری کنار البته چیزای دیگه هم مهمه
مامان محبوب جان به هیچ عنوان استعفا نده که بعداً پشیمان میشه. من خودم شاغلم و یک پسر 22 ماهه دارم و درکت می‌کنم خیلی سخته ولی سختیش تا 4 سالگی بچه هست که میشه مهد گذاشتش. الان هرطور می‌تونی پرستار بگیر یا به یکی از اعضای فامیلتون پیشنهاد بده که بیاد و بچتون را نگه داره و محترمانه بهش پول بده. اگر شما نصف حقوقت را هم برای نگهداری بچت بدی باز به صرفه هست چون موقتی است. مادرمن بعد از به دنیا آمدن من از کارش استعفا داده و الان خیلی خیلی پشیمون شده و به همه میگه به هیچ عنوان کارتون را ول نکنید. اگر چاره هم نداری مدتی مرخصی بدون حقوق بگیر ولی کارت را اصلاً ول نکن. ببخش که پراکنده حرف زدم
البته بازم میگم به خیلی چیزا بستگی داره من خودم چون بچه بودم مامانم شاغل بود خیلی وقتا مهدکودک بودم یا تو خونه تنها بودم واسه همین دلم نمیخواد نینیمو بذارم مهد یا پیش پرستار و فقط دوتا کار هستن که به خاطرش حاضرم نی نیم بره مهد اول معلمی دوم استخدام رسمی دولتی
به من ٢ میلیون هم حقوق بدن بچم رو دست کسی نمیدم من که مادرشم بعضی وقتها به زرو خودم رو نگه میدارم از دستش جیغ نزنم کتک نخوره اونا که براشون مهم نیست بچه مردم
این نظر منه حالا خود دانی
هیچ سرمایه گذاری سودمندتر از این نیست
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
اگر من بودم بچه ام به همه چیز ترجیح میدادم ولی نکنه کارتو ول کنی و با بچه داری از صبح تا شب تو خانه خسته بشی؟ خوب فکر کن . من خودم یک ساله کارم که حقوقش هم خوب بود رو کنار گذاشتم . تا حالا یک لحظه هم حوصله ام سر نرفته و پشیمون نیستم. الان هم که تازه باردار شدم خیلی خوشحالم سر کار نمیرم ولی شرایط خونتون رو خودت بهتر میدونی.
رایان عشق زندگیم 9 اسفند به دنیا اومد
میتونی چند وقت مرخصی بگیری ببینی تنهایی تو خونه اذیت نمیشی... بعد کلا استعفا بده
من که خودم بعد از تولد دخترم دیگه نرفتم سرکار ترجیح میدم همه وقتم با دخترم بگذرونم و از بزرگ شدنش حسابی لذت ببرم وقت برای کار همیشه هست
البتهخ حقوقت خیلی خوبه آدم نمیتونه ازش چشم پوشی کنه
لباسهای کاملا نو و شیک و... در وبلاگم... یه نگاه بندازین ضرر نداره

http://frooshi92.persianblog.ir
ک استعفا نده حیفه سختی بچه دو سال اوله بعد همه چی رو روال می افته و شما بی کار میشید

یه فکر بهتری کن

موفق باشی
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
منم دوست دارم بچه ام کنار خودم بزرگ بشه.
مگر اینکه مجبور باشم و نیاز مالی داشته باشم،تو خونه موندن به این معنی نیست که از اجتماع دور باشی،کلاس های مختلف میشه رفت و به کارهایی که علاقه داری بپردازی و یا یه کار پاره وقت داشته باشی.
من این فعالیت ها رو ترجیح میدم به کارهایی که باید از 8صبح تا 5بعد از ظهر سرکار باشیم.
پولدار شدن،رابطه مستقیم با پدر داره:یا باید پدرت در اومده باشه-یا باید پدر بقیه رو در آورده باشی-یا باید پدرت پولدار باشه!

wedding tickers
2810