2777
2789

تا شب امتحانی نباشین

یعنی کل درس نیوفته شب امتحان 

طی ترم بخواین بخونین

روزی چند ساعت میشه؟

دو ساعت اوکیه؟ یا بیشتر باید خوند؟

مرسی💜

🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دندونپزشکیم اره دو ساعت برای ما اوکیهولی پزشکیا خیلی بیشتر باید بخونن چون کلا درساشون خوندنیه و د ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تو شرایط بدجوری گیر کردم تنها چیزی که میتونم بخونم پزشکیه...

و دارو ولی درامد نداره اعصاب شیمی هم ندارم

هوفففف فقط پزشکی میتونم برم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ولی نمیتونم انقدر درس بخونم مطمئنم خودکشی میکنم بالای دو ساعت🥲😂

🩷
😐💔داروسازی چی؟ اونم درسش همینقدره؟

بین ۴ رشته تاپ (ینی دندون دارو پزشکی دامپزشکی) درسای دندون پزشکی از همشون کم حجم تر و اسون تره (با این حال جز رشته های سخت حساب میشه)

بعدش درسای پزشکی سخت تر از دندونه

درسای دارو حجیم تر و سخت از پزشکیه

درسای دامپزشکی سخت تر و حجیم تر از پزشکیه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️تو شرایط بدجوری گیر کردم تنها چیزی که میتونم بخونم پزشکیه...و دار ...

اشکال نداره بری دانشگاه حس رقابت بهت دست میده بیشتر از اینم میتونی بخونی حداقل از دوره کنکور خیلی بهتره تایم ازادت بیشتره

اشکال نداره بری دانشگاه حس رقابت بهت دست میده بیشتر از اینم میتونی بخونی حداقل از دوره کنکور خیلی به ...

اخه ۸ تا ۴ دانشگاه هست اون دانشگاه مد نظرم. بعدش هم تا بیام خونه۵. بخوام پنج ساعت بخونم میشه ۱۰ شببب🥲🥲🥲 اصلا زندگی نیست که همش درسه🥲💔

🩷