2777
2789
عنوان

دیروز وقتی که مهمون دارید چه کارهایی انجام میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 33 پست

من روز قبل خرید میکنم خونه تمیز میکنم مثلا زیرمبل طی میکشم پذیرایی جارو گردگیری 

اگه مهمونی برا ناهار باشه 

شب قبل سالاد دسر یا غدای خورشتی یا سوپ بار میزارم ظرفا درمیارم  

برا شام باشه از صبح سوپ خورشت بار میزارم سالاد دسر خیس کردن برنج و مابقی کارا  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینقدر سخت میگیرید،اگه الان کسی برای شام بخواد بیاد خونمون آمادگی دارم، غذا هم تا 5 آماده اس و تا شب بیکارم

تاحالا نشده از روز قبل کاری بکنم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
من دیروز ۱۳ نفر مهمون داشتم با پاگشای عروس ،صبح زود بیدارشدم خونه روتمیز کردم ناهارم گذاشتم رفتم خری ...

مثل من

منم روز مهمونی همه کارها رو انجام میدم 

مثلا تا ۳ ظهر دیگه کاری ندارم 

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

چطور در یک روز همه جا به گند کشیده میشه 

خب شما یک قانون نظم و انظباط بذارید در منزل 

اینکه هر روز بخواید تمیز کاری کنید یک جسم آهنی میخواد 

اولین کار همون تمیز کاری هست که برای شما پایدار نمی‌مونه ظروف پذیرایی بشورید دستمال بکشید آماده بذارید 

خریدها رو انجام بدید مرتب کنید 

امشب دسر ها رو درست کنید 

سبزی رو پاک کنید بشورید 

فردا صبح خورشت ها درست کنید و سالاد سلفون بکشید 

عصر میوه و شربت 

آخر کار برنجتون درست کنید چون برنج زود درست بشه طعم و ظاهر خوبی نداره 

آخر کار یک جارو دستمال دوش و آماده بشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چطور در یک روز همه جا به گند کشیده میشه خب شما یک قانون نظم و انظباط بذارید در منزل اینکه هر روز بخو ...

افرین من دقیقا اینکارو میکنم

اخه خونمون کوچیکه یکم ۱۰ دقیقه طول میکشه جاروش

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
افرین من دقیقا اینکارو میکنماخه خونمون کوچیکه یکم ۱۰ دقیقه طول میکشه جاروش

موفق باشید عزیزم انشالله مهمانی عالی پیش بره 

و خوش بگذره بهتون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خونه رو روز قبل تمیز میکنم و خریدهامم روز قبل انجام میدم دسر چیزی باشه روز قبل اماده میکنم غذاهای خورشتی رو کله صبح  روز مهمونی میزارم 

میوه رو همون روز میچینم وسایل اماده میکنم همون روز 

و این خورده ریز ها سالادی ترشی چیزی همش همون روز مهمونی 

حموم هم اخر کارهام که اشپزی کردم تموم شد میرم و حاضر شدنمم که یکساعت قبل اومدن  مهمون هست 😁

اون یکساعت اخر قبل مهمونی مختص کارهای شخصی خودمه  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

مثلا اگه مهموني پنجشنبه باشه

من سه شنبه همه خريد انجام ميدم تمام وسايل دكوري تميز ميكنم ويترين ها و كلا گردگيري ميكنم

كل خونه جارو و طي ميزنم تمام سرويسها ميشورم

در سرويس مهمان كلا بسته ميمونه تا اون روز

چهارشنبه انواع غذا و پيش غذا بدون برنج درست ميكنم غذاها تو قابلمه و سالادها روش سلفون ميكشم تا حتي سبزي خوردن هم ميذارم تو ظرف دربسته زيرش دستمال كاغذي ميذارم عين روز اول ميمونه

شب دسرها درست ميكنم

روز مهموني فقط برنج و ته چين(مرغش ديروز پختم)ماست و خيار و چيدن ميز پذيرايي و ميز ناهارخوري و آبميوه طبيعي

من تعداد غذاهام زياده براي همين همه رو مينويسم و روز اخر خودمو خسته نميكنم

کلا اگر فردا شبش مهمان داشته باشم از روز قبل کاری نمی کنم مگر مثلا تمیز:کردن اتاق خواب و خرید ...  روز مهمونی هم غذا می پزم هم مرتب می کنم ولی اگر برای ناهار باشه مثلا اگر قورمه باشه از شب آماده میکنم یا کباب را از شب آماده می کنم موادش رو میذارم یخچال استراحت کنه  

تمیزکاری و مرتب کردن اساسی، خرید، آماده کردن بعضی از دسرها و غذاها که یک روز موندن تاثیر بدی روشون نداره.

صبح مهمونی تمیزکاری سردستی، بعد ادامه غذاها، چیدن بشقاب و قاشق و چنگال روی میز ناهارخوری، چیدن میز پذیرایی و آخر سر حمام رفتن و آماده شدن. معمولا یک دو تا از غذاها هم آماده سرو هست که وقتی برای کشیدن و تزئین نخواد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
2810