2777
2789

خداوند به مرد میگه مواظبت چشمت باش.

به زن هم میگه مواظب پوششت باش.

این دو مکمل هم هستند برای آرامش روانی جامعه.

هر دو جنس باید رعایت کنند.

به موازات کم شدن حجاب و حیا

فساد و فحشا هم زیاد شده.

به موازات آن خیانت و تداوم زندگی ها نابود شده.

خانم های عزیز ما همه از خیانت مینالیم و برائت میجوییم ولی ریشه تمام این مسائل به خودمون برمی گرده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردای بالای ۴۰ سال تازه انگار متولد میشن و شهوتی و هیز والا توش‌هیچی نیست چرا اینقدر عقده ای هستین

والله وقتی مجردن چشم پاک ترن انگار بعد ازدواج تازه می‌خوان بدونن این زن چطوره اون زن چطوره 

والله وقتی مجردن چشم پاک ترن انگار بعد ازدواج تازه می‌خوان بدونن این زن چطوره اون زن چطوره

به خدا قسم من به  پسرا بیشتر اعتماد دارم به خدا ک پسرا ‌مرد تر آقا ترن اما این مردایی ک زن دارند و همه عشق زندگی رو کردن بد ترن

فقط بمیرن بخدا.

یه خاک تو سری بود هر روز که میرفتم دانشگاه خیلی ضایع و چندش نگاه میکرد.حالا من چادری و محجبم. بخدا هر روز اشکم درمیومد بمیره ایشالااااا.این ترم دیگه نبینمش فقط بمیره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یه خاک تو سری بود هر روز که میرفتم دانشگاه خیلی ضایع و چندش نگاه میکرد.حالا من چادری و محجبم. بخدا ه ...

ان شالله اونم بمیره به حق ابروی حضرت زهرا. بخدا منم محجبه ام حالا چادری نیستم.‌امسال بازم باید از راه دورتر تو خیابون شلوغ رد بشم دخترمو ببرم مدرسه

کار پدرت ک کاملا اشتباه ببخشید الان باید ب فکر آخرتش باشه تو این سن اما خدا لعنت کنه خانمهای بدحجاب یا بی حجاب رو نمی‌دونن با این کارشون چ خیانتی دارن ب مردا و خانواده هاشون میکنن نمی‌دونن اکه آقا با طرز پوشش خانم ب گناه بیفته اون دنیا باید جواب این کاراشونو بدن تو گناه اون آقا مقصرن اگه کسی حرفمو قبول نداره بره صوت شنود در مورد آخرت رو بشنوه 

ادم دیدم ک زنه با بد ترین وضع بیرون بوده اما مرده سرش پایین بوده و نگاه نکرده آدم باید اصالت و صات د ...

خب داداش منم این مدلیه ولی همه ک نمیتونن باشن اصلا شاید یه نفر خود شهوت پرستی باشه 

باید بهش میدون داد؟