2777
2789
عنوان

قرص چاقی رویال

305 بازدید | 8 پست

‍ قرص گیاهی پرکننده صورت رویال فت:

*⃣افزایش میزان جذب غذا .

*⃣افزایش اشتها.

⬅️این محصول کاملا گیاهی ,بیشترین اثر را در پر کردن صورت وکمترین اثرچاق کنندگی دربدن رادارد و ازغلات غنی شده وتغلیظ شده ذیل آماده شده است:

✅عصاره برگ یونجه

✅سبوس گندم غنی شده

✅ذرت غنی شده

✅مخمر آبجو

✅سبوس جو دوسر 

✅گیاهک گندم

*⃣کاملا بدون عوارض بوده و روزی ۱یا۲عدد درطی روز مصرف شود..

☑️رضایت مندی مشتریان☑️

⏪حاوی ۶۰عددقرص.قیمت۲۲۰۰۰۰

ارسال رایگان

۰۹۳۳۱۵۵۱۹۸۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما فیک بوده یا خودشون مشکل داشتن

دکتر گفته بود موارد زیادی با این قرص این اتفاق براشون افتاد حتی زمانی که بیمارستان ازشون پرسید چی مصرف کرده و خواهرش درجریان بود جسدو کالبد شکافی کردن آزمایش کردن هیچ بیماری هم نداشت و گفتن چند مورد تا الان از این قرص دیدن که منجر به مرگ شده جعبه رو رو هم داشتن گفتن فیک نبود بهر حال من از اون موقع هرجا صحبتش بشه این چیزاییکه دیدمو میگم همون روزی که دکتر داشت این حرفا رو میزد هم بابام اونجا بود چون دختر دایی بابام بود که فوت کرده بود

یکی از فامیلای ما خورد بهش نساخت و متاسفانه فوت کرد جعبشو هم داشتن خونواده ش بارکد و ایناش درست بود ...

ناراحت شدم ؛ براش ؛ خدا رحمتش کنه؛😔

قرصایه چاقی عوارض زیاد دارن؛ هر کی بگه نه ؛ دروغ محض گفته؛ یا کبد رو داغون میکنه؛ یا بافت استخوان رو درگیر میکنه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ناراحت شدم ؛ براش ؛ خدا رحمتش کنه؛😔قرصایه چاقی عوارض زیاد دارن؛ هر کی بگه نه ؛ دروغ محض گفته؛ یا کب ...

خودم چقد ناراحت شدم قبلش اومده بود مغازه خودم لباس پرو میکرد میگفت لاغرم هیچی بهم نمیاد من و دوستش که همراهش بود هم بهش میگفتیم بقیه خودشونو میکشن تا اندام تورو داشته باشن تو میگی لاغرم صورتش پر و خوشگل بود بدنشم که لاغر بود جوری نبود که زشت باشه 

خودم چقد ناراحت شدم قبلش اومده بود مغازه خودم لباس پرو میکرد میگفت لاغرم هیچی بهم نمیاد من و دوستش ک ...

میدونی ؛ گاهی وقتا خود آدما تقصیری ندارن ؛ که دنبال دارو برا چاقی باشن؛ بس که از اطرافیان حرف میشنون؛ در مورد اندامشون؛ 

کاشکی آدما متوجه بشن؛ اندام و شکل و صورت هر شخصی؛  انتخابی نبود ؛ که خودش انتخاب کنه؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
میدونی ؛ گاهی وقتا خود آدما تقصیری ندارن ؛ که دنبال دارو برا چاقی باشن؛ بس که از اطرافیان حرف میشنون ...

ولی اون خدابیامرز صورتش پر بود واندامش کشیده خیلی خوشگل بود خودمم تعجب میکردم  که ناراضی بود حتی دوستش که همراهش بود بهش میگفت من روزی دو ساعت پیاده روی میکنم که یه کم لاغر شم حالا تو همه چیت خوبه ناشکری میکنی