2777
2789
عنوان

بارداری توسن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
ما تصمیم نگرفتیم خداخواست ما تصمیم گیرنده نیستیم خداهست اگر دلش نمیخواست نمیداد حالا ک بارداره اصلا ...

اصلا با هیچ فکری حاضر به بدبخت کردن یه آدم بیگناه نیستم

اونم تو شرایطی ک تهش مشخصه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه رو بدبخت نکن تورو خداتا قلب نداره یکاریش کنبچه بدون پدر با مادر آسیب دیده و ضعیفچه بلایی قراره س ...

منم واقعا دلم برای بچه میسوزه نه میتونم سقطش کنم نه میتونم نگه اش دارم

آزمایش که گرفتم گفتن یه هفته اس نمیدونم قلب داره یانه

تموم فکروذکرهم شده آینده اش بعیدمیدونم شوهرم بفهمه بگه نگه اش دار

اصلا با هیچ فکری حاضر به بدبخت کردن یه آدم بیگناه نیستماونم تو شرایطی ک تهش مشخصه

ته هیچی واقعا مشخص نیست گاهی یه نوزاد وقتی بزرگ بشه میشه یه ادم مهم ک برای جامعش کلی مفیده و کمکه داریم بچهایی از خانواده های فقیر ک دکترن جراحن خیرن کلی ادم نجات میدن اتفاقا اونی ک داریم میبینیم ظاهره خدا حتما دلیلی داشته برای اومدن یه بچه اونم ناخواسته بچه های ناخواسته خداخواستن حتی اگر ادم مهمیم نشدن باز اگر فکر کنیم قطعا دلیلشو میفهمیم ماام تو خانواده ناخواسته زیاد داشتیم کساییم داشتیم ک سقط کردن متاسفانه الان خیلی پشیمونن

منم واقعا دلم برای بچه میسوزه نه میتونم سقطش کنم نه میتونم نگه اش دارمآزمایش که گرفتم گفتن یه هفته ا ...

۱ هفته ک نشون نمیده

مطمئنی؟؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چراعزیزم چیکار کردی اگ دوس داشتی بگو شاید مشورتم بدردت خورد

من 16سالگی عاشق یکی شدم که اون ادم الان برادر شوهرهم حساب میشه 

پدرم ازش خوشش نمیومد بعدتوروخانواده ام بخاطر اون وایستادم پدرم که زمانی فهمیدکه باهاشم طردهم کرد به حدیه که الان میرم پیششون حتی جواب سلامم نمیدن میگن مادختری به اسم تونداریم

ته هیچی واقعا مشخص نیست گاهی یه نوزاد وقتی بزرگ بشه میشه یه ادم مهم ک برای جامعش کلی مفیده و کمکه دا ...

درسته

ولی آواره و تن فروش و معتادم کم توشون نیست

چی بگم

خدا خودش بهتر میدونهشایدم قراره به این واسطه اسی قوی شه

میگه گفته یه هفتشه🙄

مگه نباید اقلا ۳ هفته بگذره؟

پیش متخصص رفتم بهم گفتت بیبی چک هم که قبل اینکه برم ازمایش بدم مثبت شدواقعا نمیدونم مطمئن باشم یانه

بیبی هم قبل ۴_۵ هفته نشون نمیده تا جایی ک میدونم

بیبی هم قبل ۴_۵ هفته نشون نمیده تا جایی ک میدونم

من توی گوگل که سرچ کردم میگه امکان هست توی  یک هفته یاحداکثر 3هفته متوجه بشید ولی برای بعضی خانماتا5تا6هفته طول میکشه متوجه بشن 

متوجه بشی ازمن فکر کنم دیگه ازفرداوارد دوهفته بشه 

میگم میشه پیش یه متخصص یا آزمایشگاه دیگه برم بلکه مطمئن تر بشم؟ 

مشکل منم همین جاست واقعا نه بزرگتری هست که کمکم کنه یاحداکثربهم بگه علائمشو؟ 

من توی گوگل که سرچ کردم میگه امکان هست توی یک هفته یاحداکثر 3هفته متوجه بشید ولی برای بعضی خانماتا5 ...

برو دکتر زنانی ک سونو داشته باشه

همه چیو بگو بهش

چک میکنه