2777
2789

من همیشه بعد از اینکه برنجو آبکش کردم کشمشایی ک تو آب بود رو آب کش میکنم میذارم وسط برنج و برنج میریزم روش  بعد ک دم کشید سرو میکنم با سیب زمینی و مرغ سرخ شده میخوریم...خیلی هم خوشمزه میشه کشمش پلوش😅

الان تو اینترنت دیدم کشمشو تفت میدن ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم برای عدس پلو تفت میدیم کنارش میاریم، کشمش پلو هم اگر غذای دیگه ایه که اصلا نمی خوریم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

اصلا غذا هیچی بلد نیستم😑

قیمه و مرغ و املت و فسنجون و گوجه بادمجون و عدس پلو و ماهی سرخ شده و خورشت بامیه و کشک بادمجون و کتلت و لوبیا پلو و ماکارونی...

دیگه یادم نمیاد چیزی غیر از اینا درست کرده باشم

یه بارم خورشت سبزی درست کردم خوب بود 

من کشمش رو دو ساعت قبل میریزم داخل آب . 

بعد برتج رو هم‌میزارم خیس بخوره 

بعد که آب  رو میزارم جوش بخوره .  هم زمان نمک میریزم و برنج و کشمش باهم میریزم داخل اب جوش. 

بعد ابکش میکنم .

قبلنا میپختم سرخ میکردم میریختم‌.

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
ماهم برای عدس پلو تفت میدیم کنارش میاریم، کشمش پلو هم اگر غذای دیگه ایه که اصلا نمی خوریم

بامرغ سرخ شده و لپه وپیا، داغ وپلو عالیه ...خیلی وقته درست نکردم .شام حتما د ست میکنم

طعمش بد نمیشه یا رنگش خراب نمیشد؟🫠کشمش سرخ بشه و تفت بخوره خوش طعم تره

ن خراب نمیشه شوهرمم طعمشو دوس داره خیلی..آخه مامانم همیشه اینطوری درست میکرد...فک کنم چون بابام ناراحتی قلبی داشت کلا روغنو حذف میکرد..خیلی کم تو آشپزیش روغن ب کار میبرد...حالا من بعد از دم شدن برنج یه کم روغن میریزم رو برنج خشک نباشه ولی مامانم همونم نمیریخت